Girona

Míchel: “Sabem que tot i que tinguem un gran dia, l’Atlético ens pot guanyar”

Míchel Sánchez ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que el seu equip disputarà demà al Cívitas Metropolitano contra l’Atlético de Madrid (a les 16:15h). El conjunt gironí s’enfronta a un dels favorits al títol, però que ha perdut massa punts en l’inici del curs, un fet que, de moment, l’ha descavalcat d’aquesta lluita amb el Madrid i el Barça. El de Vallecas ha actualitzat l’estat de la seva plantilla i les sensacions amb les quals arriba al matx:

El rival

“És un equip fet per guanyar la lliga, la seva plantilla i el cos tècnic són dels millor del món. És així, una realitat però tenim il·lusió, personalitat i ganes de demostrar que podem fer un gran partit al Metropolitano. La nostra responsabilitat és donar la nostra millor versió tot i que sabem que tot i que tinguem un gran dia, l’Atlético ens pot guanyar. Volem fer un gran partit i deixar la porteria a zero és el nostre objectiu ”

No és un impossible

“Hem parlat de la nostra personalitat. Contra la Real no em va agradar molt l’agressivitat sense pilota i amb la pilota en fases del joc, tot i que vam fer tres gols i que l’equip va arribar a porteria rival amb regularitat. Em va faltar agressivitat per moments i no som així. Al Metropolitano necessitem més que mai jugar amb agressivitat amb la pilota i sense, i molta personalitat”, ha dit Míchel Sánchez.

Riquelme

“Està bé. Motivat ja que és un partit especial per ell. Sap que necessitem la nostra millor versió per poder fer un gran partit al Metropolitano. Està involucrat en el Girona en aquests moments i no tinc cap dubte que està concentrat en donar la seva millor versió”

Millors sensacions que punts

“És un problema ja que de les sensacions no ens donen punts. A Sevilla vam merèixer la victòria. Contra la Real, a les àrees no vam estar bé i en el joc per moments tampoc. Hem parlat d’aquests temes al vestidor”, ha analitzat el de Vallecas.

Canvis a l’onze

“És normal que hi hagi algun canvi. Tenim una plantilla àmplia i bona i estic encantat amb els recursos que tinc a l’equip. Hi ha coses bones de la nostra forma de jugar que hem d’intentar aplicar en els partits. En les set primeres jornades hem encaixat gols i això ho hem de canviar. Hem de ser més fiables en defensa”.

Baixes

El tècnic no podrà comptar una setmana més amb Reinier, Samu Saiz, Borja García, Ibra Kebé i David López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)