Girona

Simeone: “És un encert per tots que Riquelme hagi anat al Girona”

El tècnic de l’Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone ha comparegut a la sala de premsa prèvia al partit de demà al Civitas Metropolitano contra el Girona a un quart de cinc de la tarda. Els matalassers estan situats en la cinquena plaça amb tretze punts, sis més que els gironins.

Les paraules de Koke

Bona part de la conferència de Simeone ha anat dirigida cap a un dels temes del dia; les declaracions del capità de l’equip, Koke Resurrección demanant unitat a l’afició de l’Altètic de Madrid. “No hi veig doble sentit a les declaracions de Koke. Sempre van en la direcció del que sentiment que hi ha a l’Atlètic de Madrid. Primer nosaltres generarem la il·lusió i l’entusiasme per estar a prop de la nostra gent. Demà lluitarem per continuar-ho fent així. Serà un partit dur com tots els de la lliga”, ha dit el tècnic argentí.

Afer Griezmann

“Sempre m’he comportat com ho faig. Sabem de la importància que té Griezmann en el nostre equip i esperem que continuï creixent com ho està fent ara”, ha comentat Simeone sobre les negociacions que està tenint el club madrileny amb el Barça i el jugador.

La baixa de Llorente

Pel partit de demà, Simeone tindrà la baixa sensible de Marcos Llorente. “Angel Correa no té les mateixes característiques que Llorente. Angel és més davanter. Mirarem què és el que ens anirà millor per demà contra el Girona”, va respondre Simeone a la pregunta sobre el possible recanvi del migcampista madrileny.

El retorn de Riquelme

“Ja en la pretemporada vam veure que tindria un any molt bo. Té il·lusió i ganes de créixer. Vam parlar amb ell a la pretemporada i li vam explicar la realitat en la seva posició. El creixement que tenia, aquí s’aturaria. Tots hem encertat; en un gran equip i amb un entrenador que juga amb un joc que pot explotar molt bé les seves virtuts. La velocitat, l’explosió, el xut i el treball. Demà ens enfrontarem a ell”, ha dit l’entrenador dels matalassers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)