Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

Juan carlos (90’)
erràTic
Va iniciar el partit sense poder evitar el gol de Correa. A mesura que passaven els minuts, va aturar tres xuts ben dirigits de Molina i Correa. En la represa, va cometre una errada clamorosa cedint una passada a Correa per fer el 2-0.
BUENo (90’)
Poderós
Un partit més va ser el jugador més destacat de la línia defensiva. Va entendre bé la pressió ofensiva local i va trobar sortides nítides. Al tall va estar molt correcte i, fins i tot, va evitar el tercer gol tallant el xut de Saúl. Va ser un líder.
BERNARDo (90’)
mancat
Va estar incòmode amb la pressió de Cunha i Griezmann. Amb la pilota als peus va tenir poca feina, però no va acabar de trobar les passades verticals. En el joc aeri va tenir la contundència habitual, però li va faltar donar sentit al joc.
Javi Hernández (84’)
integrat
Míchel va decidir situar-lo a la posició de Juanpe i va complir prou bé. En la primera meitat, va estar dubitatiu en alguna passada, però de mica en mica va anar agafant el ritme i va estar bé en el tall. Va ser substituït per molèsties al bessó.
ArnaU (45’)
COLPEJAT
Arnau va tenir la complicada tasca de defensar Griezmann i Carrasco, però va fer un salt qualitatiu defensiu. Va recuperar, progressar i mossegar a camp rival. Giménez va trepitjar-li el turmell en una bona acció personal ofensiva.
Aleix GarcíA (90’)
DESTACAT
Va ser el millor del partit. El d’Ulldecona va fer un pas endavant a la zona d’execució i va fregar l’empat fins a dues vegades. Va tornar a portar el ritme del partit cap on va voler i va millorar defensivament tancant molt bé els intervals.
ORIOL ROMEU (90’)
Incisiu
El treball que va realitzar va ser, un cop més, de notable alt. Romeu va ser clau per trencar la pressió local en la sortida de pilota. Situat en la zona de pivot, va trobar carrils interiors per poder fer mal. Va tenir l’acció de l’empat al 24’.
MigueL (45’)
apagat
A l’inici del matx, Miguel va tenir més presència en camp rival, però després es va anar apagant i va perdre profunditat. No va poder connectar cap vegada amb el Taty per banda i se’l va notar incòmode amb les contínues arribades locals.
YANGEL (64’)
Desconnectat
El veneçolà es va moure bé per la zona de tres quarts del camp, però poques vegades va rebre la pilota. No va estar fi amb la progressió de l’atac i va prendre males decisions amb la passada i connexió amb els davanters.
terrats (6’)
comodí
Va entrar a l’eix esquerre defensiu i no va poder destacar gaire.
RIQUELME (81’)
accelerador
El migcampista va adaptar-se molt bé a les necessitats del Girona. A camp obert, va trobar el seu espai i va caure molt bé a l’esquerra. Va trencar línies a través de l’un contra un i, per segon partit consecutiu, va veure porteria.
CastellanoS (90’)
SACRIFICAT
L’argentí va jugar tot el partit al mateix ritme. Es va barallar amb els tres centrals durant tot el matx. Es va trobar molt sol dins l’àrea, però va desgastar molt bé la sortida dels ‘colchoneros’. En la segona part, va seguir fent desmarcatges.
VALERY (45’)
amagat
Gairebé no se’l va veure desplegat en atac. Molina i Koke no van deixar-li espais.
Couto (45’)
Espès
En els un contra un, Couto no va tenir el dia. Moltes passades no van fluctuar.
Stuani (26’)
marcat
El ‘charrúa’ va estar molt vigilat en les arribades dins l’àrea.
villa (9’)
inactiu
No va tenir gaire participació en el joc ofensiu final del conjunt gironí.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)