Girona

Pere Guardiola: “Estem lluitant pel que toca i hem de tenir tranquil·litat”

Aquest matí s’ha presentat la Cursa Montilivi, una acció solidària en benefici dels infants que organitza la Fundació Guardiola Sala. El president de la fundació és Pere Guardiola, president del consell d’administració del Girona i un dels propietaris del club, que ha aprofitat l’acta per valorar quina és la situació de l’equip abans de la visita diumenge al Madrid al Santiago Bernabéu.

La situació de l’equip

“La categoria és diferent i no ho podem extrapolar però ens està passant una mica el mateix que en la temporada passada. Tenim una barreja de veterans amb gent jove i necessita el seu temps, també per tenir la mentalitat que vol Míchel. En general hem jugat bastant bé i no hem aconseguit resultats que hauríem pogut aconseguir, i això ens ha generat més dubtes en els últims partits. Hem d’estar tranquils i tenir paciència perquè seria més preocupant no haver tingut bones sensacions.”

Fins a l’aturada del mundial

“L’objectiu és sortir de la zona de descens en aquests tres partits, és clar. Dit això, ara ens toca anar al Bernabéu i evidentment serà un dels partits més difícils, tot i que no hi tenim res a perdre. I després juguem contra l’Athletic i l’Elx. El que és segur és que hem d’intentar treure el màxim de punts possibles per poder sortir del descens.”

La realitat del Girona

“No ens podem enganyar, però les il·lusions s’hi posen i en general crec que tenim un bon equip i un nivell alt. El més normal aquest any és lluitar en la zona baixa per evitar el descens. A vegades ens confonem perquè guanyes dos partits i penses que serà fàcil però la realitat és aquesta. Hem de tenir tranquil·litat perquè estem lluitant pel que hem de lluitar. Evidentment hem d’intentar rascar tots els punts possibles, intentant que Montilivi sigui un fortí.”

Míchel

“Està bé. És una persona molt positiva i que veu les coses molt clares. A vegades fins i tot massa des de la banda i transmet aquests nervis per la necessitat que veu ell de dir que no podem ser porucs i hem d’anar endavant fent el nostre joc. Evidentment voldria tenir més punts però té clara la idea. També hem de tenir en compte que hi va haver molts jugadors que van arribar tard en el mercat i l’altre dia va ser el primer que alguns jugaven junts. No tenim temps però el necessitem.”

Il·lusionant

“El més especial és estar a primera divisió i tot es viu millor que a 2a divisió A. El que ens il·lusiona és que ho puguem gaudir dins la dificultat que tindrà aquesta temporada a Montilivi que la gent estigui orgullosa del seu equip. Això és el que ens ha de fer sentir gratificats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)