Girona

Miguel Gutiérrez: “Hem de jugar de tu a tu contra el Madrid”

El Girona visitarà diumenge el Madrid al Santiago Bernabéu. Tot i ser un dels partits més complicats de la temporada els gironins l’afronten amb l’ambició de sumar els tres punts, com ja van fer en la temporada 2018/19, i és que també ho necessiten per sortir de la zona de descens. Serà un partit especial per tothom, però sobretot per Miguel Gutiérrez, que ha aterrat aquest estiu a Montilivi procedent del conjunt blanc. El lateral madrileny ha analitzat aquest migdia el duel en roda de premsa.

En descens

“L’equip està fent les coses bé i ens falta tenir més encert a dalt perquè en el futbol només guanya qui més gols marca. Fins ara estem fent les coses bé i hem de fer un pas més però estic segur que sortirem del descens.”

La visita al Bernabéu

“És un partit molt especial per mi perquè vaig estar onze anys allà, gairebé tota la meva trajectòria futbolística i en guardo molt bons records. El jugador que sóc és gràcies a la formació que m’han donat allà i hi tinc grans companys i amics. Serà un partit bonic en un estadi que si no és el millor està camí de ser-ho. És un estadi preciós i l’any passat vaig tenir la sort de viure’l com a local i ara em toca fer-ho de visitant.”

L’atac del Madrid

“Tots els jugadors del Madrid són perillosos i sigui quin sigui l’onze que esculli Ancelotti seran els millors jugadors. Serà un partit en què haurem de saber patir en els moments en què ens collin a dalt. Però és un partit que l’hem de jugar de tu a tu sense guardar-nos res i després ja veurem què passa. Si juguem a veure-les venir el Madrid ho aprofitarà segur i al final sempre acaben guanyant. És un dia per agafar molta confiança.”

La derrota del Madrid a Leipzig

“És igual si venen de guanyar o perdre perquè sempre surten cada partit a guanyar com si fos l’únic i no pensaran en res més que això. Nosaltres hem de fer el mateix.”

La titularitat

“L’últim partit no vaig ser titular, però en aquesta plantilla tots estem per sumar i qualsevol jugador pot aportar. L’altre dia em va tocar sortir des de la banqueta en un moment complicat. Tots competim bé i a nivell personal estaré preparat per ajudar l’equip des d’allà on em necessiti l’entrenador.”

La porteria a zero

“En el futbol ataquen i defensen onze. A vegades assenyalem la defensa quan el que falla és la pressió o la col·locació al centre del camp i la defensa queda venuda. Hem d’atacar i defensar tots. No podem assenyalar a ningú perquè és molt fàcil fer-ho però aquí tothom suma molt més del que pot restar un error.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)