El protagonista

Taty Castellanos

Necessari per a l’equip i per a ell

M’he tret un pes que tenia al damunt. Estic content pel gol i per ajudar els meus companys a aconseguir la victòria

Treure’s un pes del damunt per a un davanter no és cap altra cosa que fer gols. Els atacants viuen d’això, i després de poc més d’un mes sense poder celebrar-ne cap, el Taty Castellanos va donar la victòria al Girona gràcies a una diana assistida per Arnau Martínez. L’argentí només va haver de creuar la rematada amb un lleuger toc ja davant d’Edgar Badia, una diana fàcil per a ell, tot i que, després de mostrar ansietat damunt la gespa i nerviosisme i precipitació en algunes accions, encertar i alliberar-se complicaven el gol. Taty no va fallar i va tornar a somriure agraint al company l’assistència sabedor que l’1-2 feia mal a un rival tocat moralment, permetia al seu equip remuntar i agafar encara més confiança i, a ell personalment, guanyar-se una aturada per descansar amb tranquil·litat després d’encadenar una campanya en la MLS amb l’inici de la primera divisió

“El Taty ens dona molt. Sé que pot patir per dins en segons quines facetes, però sumem 20 gols i això vol dir que tothom està treballant bé en atac. Li va bé el gol, però a l’equip també per la victòria, que és el més important”, deia Míchel Sánchez en la roda de premsa després de confirmar-se la victòria al Martínez Valero. Taty no marcava com a blanc-i-vermell des del 2 d’octubre a Montilivi contra la Real Sociedad, en la setena jornada. Després de poc més d’un mes i d’acumular molts minuts d’entrega, treball i solidaritat al servei de l’equip, l’ariet argentí va poder fer el tercer gol aquest curs, i l’empata amb Riquelme en la segona posició de la taula de màxims golejadors del Girona, comandada per Stuani, amb quatre dianes: “Pel que fa a l’apartat personal, m’he tret un pes que tenia al damunt. Estic content pel gol i per ajudar els meus companys a aconseguir la victòria. Aporto tot el que puc, i el que em toca és treballar en cada entrenament i en cada partit tot esperant que arribin més gols”, explicava el futbolista cedit pel New York City fins al 30 de juny.

Abans de la diana, Taty havia fet un partit irregular, amb poca intervenció, tot i no estar exempt de treball en la pressió per molestar en la sortida de la pilota de l’Elx. A mesura que passaven els minuts, i veient que no intervenia en excés, el de Mendoza va provar algun xut sense gaire precisió, tot i que en un d’aquests va obligar a intervenir Edgar Badia.