Girona

La copa passa per Càceres

Copa. El Girona tornarà a la competició després de l’aturada pel mundial visitant el camp del Cacereño, quart classificat del seu grup de 2a divisió FEF, en la segona eliminatòria

Al contrari del que podia semblar al Girona no li va ser fàcil superar el Quintanar del Rey de 3a divisió FEF en la primera eliminatòria de la copa, però els de Míchel van acabar fent la feina (1-2) i ahir van ser presents en el sorteig de la segona eliminatòria que es va celebrar a la seu de la federació espanyola a Las Rozas. El sorteig, amb el blanc-i-vermell i autor d’un dels gols contra el Quintanar Rodrigo Riquelme fent de mà innocent aprofitant que està concentrat amb la selecció espanyola sub-21, va determinar que el Girona haurà de visitar el camp del Cacereño de 2a divisió FEF en la segona eliminatòria, que es disputarà entre els dies 20 i 22 de desembre –els horaris encara s’han de definir– i que tornarà a ser a partit únic al camp de l’equip d’inferior categoria, com passarà en totes les eliminatòries fins a les semifinals.

Els gironins, que tenien pràcticament assegurat un rival de 2a divisió FEF amb l’única possibilitat d’haver de jugar contra el Real Unión de 1a divisió FEF, no van tenir gaire sort. No pas per l’entitat del rival, ja que en aquestes eliminatòries qualsevol rival pot ser perillós, com ja va demostrar el Quintanar del Rey, sinó perquè hauran d’afrontar un llarg desplaçament fins a Extremadura per disputar el partit. Això sí, hi haurà marge per al descans, i és que serà el primer partit després de l’aturada i els gironins no tornaran a jugar fins cap d’any, quan tornarà la lliga.

El Cacereño, un clàssic de l’antiga 2a divisió B i de la copa amb 34 participacions, pujarà lleugerament l’exigència per als gironins en la copa, i és que de moment està signant una bona temporada i ocupa posicions de play-off d’ascens al grup cinquè de 2a divisió FEF tot i tenir una plantilla sense grans noms –només Álvar Clausí té passat a 2a divisió A.

Els altres dos representants catalans a la segona eliminatòria de la copa seran l’Espanyol, que visitarà l’Atlético Paso de l’illa canària de La Palma, i el Nàstic, que rebrà el Màlaga –el Barça no entrarà a la competició fins a la pròxima eliminatòria.

2a divisió FEF

Cacereño
Any de fundació 1919
Capacitat estadi 7.000 espectadors
Temporades a 2a B/2a FEF 20
Participacions en la copa 34
Classificació actual 4t (grup 5)
Jugador destacat Álvaro Clausí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)