Girona

Arnau i Riquelme acaben la concentració amb la sub-21

Els jugadors del Girona Arnau Martínez i Rodrigo Riquelme van disputar ahir una part cadascú en l’amistós de preparació que va disputar la selecció estatal sub-21 contra Japó a l’estadi de la Cartuja de Sevilla. En el combinat dirigit per Luís de la Fuente que va superar al nipó per 2-1va jugar els 90 minuts el cassanenc Arnau Comas, que actualment milita al Basilea de la primera divisió suïssa.

Arnau Martínez va sortir com a titular i va ser canviat en el descans per Carmona, mentre que Rodrigo Riquelme va sortir a l’inici de la segona part en substitució de Bryan Gil. El futbolista cedit per l’Atlético fins el proper 30 de juny va donar un autèntic recital estavellant dues rematades al pal i generant la jugada del segon gol del combinat espanyol amb una sotana i una paret amb Abel Ruiz que va acabar amb diana de Manu Sánchez.

Els dos futbolistes del Girona inicien després de la disputa del matx amistós 10 dies de vacances ja que no han de tornar als entrenaments a les ordres de Míchel Sánchez fins el proper 29 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)