Girona

Pendents de la infermeria

Un dels interrogants del retorn a la feina del Girona és saber quin és l’estat físic d’alguns jugadors, concretament dels que van arribar lesionats a l’aturada pel mundial. Samu Saiz, Yan Cuto i Reinier són els tres jugadors que si no hi ha cap sorpresa haurien d’estar a disposició del tècnic des del primer entrenament, i és que tenien lesions de poca gravetat i ja haurien d’estar recuperats, o si més no en el tram final del procés de recuperació. En canvi, qui segur que no hi serà és Juanpe, que va haver de passar per la sala d’operacions per ser intervingut d’una exostosi del taló esquerre i estarà de baixa com a mínim fins al febrer.

Els grans dubtes, doncs, són els casos de Borja García i Ibrahima Kebé. Els dos jugadors encara arrosseguen lesions de gravetat al genoll de la temporada passada, però el termini marcat inicialment per a la seva recuperació coincideix amb aquest retorn a la feina, i és que els dos jugadors han de convertir-se en els dos primers fitxatges del mercat d’hivern, tot i que en el cas d’Ibra Kebé podria ser perfectament que el club decidís buscar-li una cessió a un equip de 2a divisió A on pugui tenir minuts per recuperar el ritme competitiu. En canvi a Borja García, que ha tingut complicacions durant el procés de recuperació, sí que se l’espera com una peça important per aquest segon tram de temporada en què el Girona es jugarà el desenllaç del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)