Girona

Torna l’activitat a La Vinya

El conjunt de Míchel està citat a les 16 h a la Vinya per fer la primera sessió d’entrenament després de les vacances

El Girona jugarà dos amistosos en l’estada a Estepona i un a La Vinya; els tres s’han de concretar

Les vacances s’han acabat. La plantilla del Girona torna a les sessions d’entrenament després de dues setmanes de festa. El mundial de Qatar ha deixat entremig unes vacances inèdites i llargues dins d’una temporada que queda dividida en dos blocs. Així doncs, a les quatre de la tarda el conjunt dirigit per Míchel Sánchez farà la primera sessió després de l’última victòria a Montilivi contra l’Athletic Club. El tècnic madrileny podrà comptar amb gairebé bé tota la plantilla completa, tret de jugadors que encara estan lesionats o bé recuperant-se. El conjunt gironí és l’equip, juntament amb l’Elx, que no ha tingut cap jugador convocat per disputar el mundial de Qatar. Un fet que dona més tranquil·litat als gironins per preparar bé i sense possibles entrebancs en forma de lesió el pròxim partit.

L’agenda de preparació

A partir d’avui, el Girona ja sap que encerclat en el calendari hi ha el dijous 22 de desembre a les set de la tarda. L’equip tornarà a la competició per jugar contra el Cacereño, equip de la segona divisió FEF, en els trenta-dosens de final de la copa al camp Príncipe Felipe. Abans, però, el conjunt de Míchel farà una estada a les instal·lacions Estepona Football Center de Màlaga del 4 al 10 de desembre. A banda de les sessions preparatòries de l’estada, l’equip hi disputarà dos partits amistosos que encara s’han de confirmar i que el club anunciarà en breu. Un tercer amistós tindrà lloc a la tornada a La Vinya contra un rival que també s’ha d’acabar de concretar.

La pausa necessària

El mundial de Qatar ha estat una font de polèmica per moltes qüestions, però una que ha afectat més els clubs i la seva habitual manera de treballar ha estat l’aturada forçada per poder disputar-lo. Les altes temperatures al país qatarià van fer replantejar el calendari a tot el futbol mundial, però sobretot a l’europeu, que es troba en ple rendiment. Per tant, una de les incògnites del futur serà veure com ha repercutit aquesta aturada de competició en sec de gaire bé quaranta dies. Sense anar gaire lluny, el Girona necessitava un descans per recuperar energies i, sobretot, intentar repescar al màxim d’efectius.

Taty Castellanos era un dels jugadors que encara no havien tingut la possibilitat de reposar durant quinze dies degut al seu fitxatge de la MLS nord-americana, on amb el New York City ja havia jugat bona part de la lliga anotant 14 gols. Un estiu inexistent per al davanter argentí, que va aterrar a finals de juliol a Girona per emprendre, per primera vegada, una aventura a Europa. També servirà perquè el bloc que més ha jugat, Aleix, Bueno, Oriol i Arnau, entre d’altres, puguin disposar d’uns dies de desconnexió més que necessaris. Míchel valorava positivament la pausa que ha comportat el mundial i, a partir d’avui, ja pot tornar a reprendre el treball que porti el seu conjunt a aconseguir èxits en un segon tram de competició exigent i definitiu.

Els equips de primera

El Girona ha estat dels equips que han allargat més les vacances. A excepció de Barça, Madrid i Atlético de Madrid, quasi sense jugadors disponibles, la resta d’equips han començat el cap de setmana passat. Concretament l’Espanyol de Diego Martínez ho va fer dissabte i ja té programats, fins i tot, dos amistosos.L’equip que no ha tingut gairebé vacances ha estat l’Elx de l’ex entrenador del Girona, Pablo Machín. El tècnic de Sòria no ha donat gaire descans per intentar posar a to al seu equip abans de tornar a reenganxar el fil de la competició de la lliga. Pel que fa al pròxim rival de la lliga del Girona, el Rayo Vallecano, va ser un dels equips que més aviat van tornar a la rutina dels entrenaments, concretament el dijous dia 24.Els de Vallecas també han programat quatre amistosos amb rivals d’entitat com el Galatasaray i el Fenerbahçe, en una estada que faran a Turquia, i contra l’Atlético de Madrid i el Newcastle, aquest últim el 17 de desembre a Anglaterra, on l’equip entrenat per Andoni Iraola tancarà el periple d’amistosos de preparació. Ja queda menys per al retorn de la lliga

DESCANSATS

29 de novembre
A les 16 h, primera sessió d’entrenament després de quinze dies de vacances per l’aturada de la competició arran de la disputa del mundial.
Del 4 al 10 de desembre
Estada d’una setmana a Estepona, on el Girona tindrà dos partits amistosos pendents de confirmació.
A partir del 12 de desembre
Entrenaments a La Vinya per continuar preparant el retorn a la competició, amb la disputa d’un partit amistós més, al mateix camp d’entrenament de La Vinya, pendent de confirmació.
22 de desembre
El Girona torna a la competició visitant el camp del Cacereño en la 2a eliminatòria de la copa (19 h).
29 de desembre
Torna la lliga per al Girona, que obrirà la 15a jornada rebent la visita a Montilivi del Rayo Vallecano (17 h), en el que serà l’últim partit de l’any per als de Míchel.
L’equip de Míchel s’entrena de nou avui a les 16 h a La Vinya després de 15 dies de festa
El Girona farà una estada del 4 al 10 de desembre a Estepona, on jugarà dos partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)