Girona

El Girona torna a La Vinya amb la novetat de Samu Sáiz

El Girona ha tornat aquesta tarda als entrenaments a La Vinya després de quinze dies de vacances. Míchel ha pogut comptar amb bona part del gruix de la plantilla. Els únics absents a la sessió, amb permís del club, han sigut, en primer lloc, Arnau Martínez i Rodrigo Riquelme que han tingut menys dies de repòs després d’un partit amistós davant la selecció de Japó sub 21. Els dos joves jugadores s’afegiran al grup demà. A més a més, el Taty Castellanos, amb un permís especial, tampoc ha estat a la sessió i es reincorporarà al grup en els pròxims dies abans de marxar cap a l’estada a Andalusia. La gran novetat de la sessió d’avui ha sigut el retorn de Samu Sáiz amb el grup, la resta de jugadors lesionats s’han exercitat amb treballs específics a part.

L’equip té dobles sessions programades per demà i dijous; i un entrenament el divendres i dissabte abans de marxar, diumenge, cap a Màlaga. A Estepona, l’equip hi disputarà dos amistosos, el dia 8 i 10 de desembre, però encara no se sap contra quins rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)