Girona

Retorn amb objectius clars

Girona. El tècnic Míchel Sánchez, que no preveu grans moviments en el mercat d’hivern, deixa clar que l’equip ha de millorar els registres defensius en el retorn de la competició

Una pretemporada amb guants i coll alt. Això li espera al Girona en les properes tres setmanes, amb una estada a Estepona inclosa entre el 4 i el 10 de desembre. Una situació molt diferent respecte de les pretemporades habituals, fetes amb la calor asfixiant de l’estiu. “Les pretemporades són sempre diferents, perquè alguns jugadors no hi arriben en el millor moment, però ara ens passa el contrari”, comentava ahir el tècnic Míchel Sánchez en una roda de premsa davant dels mitjans, en què va ser optimista sobre l’efecte que pot tenir aquesta aturada: “Aquests dies han anat bé perquè l’equip els necessitava, i el més positiu és que ara podrem treballar amb tots. El fet d’estar junts aquests dies ens ha de donar una bona dinàmica.”

El retorn a la feina va començar dimarts, però es completarà avui amb la incorporació als entrenaments d’Arnau Martínez i Rodrigo Riquelme, que han tingut permís per allargar un parell de dies les seves vacances arran de la convocatòria amb la selecció sub 21. Amb ells dos, Míchel tindrà gairebé tota la plantilla a disposició, i és que el tècnic madrileny va confirmar ahir que Samu Saiz i Yan Couto estan completament recuperats, i que Borja García, Yangel Herrera i Renier ja fan part de l’entrenament amb el grup. Les úniques baixes, doncs, són les de Juanpe i Ibra Kebé, encara lesionats. Amb 24 jugadors del primer equip a disposició –23 més el tercer porter Toni Fuidias–, Míchel és conscient que el Girona ha de treure el màxim profit d’aquestes tres setmanes de pretemporada, i per això s’ha marcat uns objectius clars. “L’equip sap que necessitem aquesta pretemporada per millorar defensivament, que penso que és l’assignatura que hem de millorar. Ho treballarem tot, també els aspectes ofensius, però és veritat que hem rebut gols en tots els partits, i hem de millorar en aquest aspecte”, indica Míchel, que abans de l’aturada mai havia estat tan contundent en aquest sentit, donant més importància a marcar un gol més que el rival que no pas a encaixar-ne cap. Que l’equip serà capaç de millorar, el madrileny ho té clar: “No serà començar de zero perquè continuem des d’on estàvem. No sé com començarem després de l’aturada, però penso que l’equip millorarà en tots els aspectes del joc.”

Un mercat tranquil

Lògicament, un dels centres d’interès en les properes setmanes serà els possibles moviments que es puguin fer en la plantilla durant el mercat d’hivern. En aquest sentit, Míchel no està gens preocupat, ja que ahir va tornar a insistir que, tot i no tancar la porta, està content amb el que té: “Tenim un equipàs. Ja s’ha dit que el mercat està obert, i que les dinàmiques en el futbol passen i obren la possibilitat que entri o surti algun jugador, però jo estic molt content amb el que tinc ara mateix”, però tot i això no descarta que hi pugui haver algun moviment: “Pot ser que necessitem alguna cosa en la línia defensiva per la lesió de Juanpe, però tenim jugadors per suplir aquesta posició.”

Evidentment, Míchel també va valorar el fet que noms com Arnau o Aleix Garcia s’hagin relacionat amb equips com el Barça o l’Atlético en les últimes setmanes. “Que els seus noms sonin vol dir que l’equip fa les coses molt bé. Tenim jugadors molt joves i altres que han fet un pas endavant. Arnau és un jugador que fa moltes coses bé al camp i pot ser que altres equips el tinguin al cap, però és nostre, i penso que aquesta temporada continuarà, i tant de bo per molts anys. Però el mercat està obert i poden passar moltes coses. Si passen, en algun moment, que siguin a favor del Girona.”

Tenim un equipàs. La possibilitat que entri o surti algun jugador hi és, però jo estic molt content amb el que tinc ara mateix
Pot ser que equips tinguin al cap Arnau, però aquest hivern penso que continuarà en el Girona
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Ho treballarem tot en aquesta pretemporada, però és veritat que hem rebut gols en tots els partits, i hem de millorar això
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)