Girona

Diversos aficionats gaudeixen de Montilivi gràcies a Estrella Damm

Una cinquantena d’afortunats van gaudir d’una experiència única com és jugar en un estadi i una gespa de primera divisió. Montilivi va ser l’escenari de la tercera edició del Partit de les Estrelles organitzada per Estrella Damm i el Girona FC.

L’acte va tenir com a activitat principal els partits de futbol-11 damunt la gespa on habitualment juguen els partits l’equip dirigit per Míchel Sánchez. Els quatre equips, vestits amb la roba oficial del club gironí, van disputar partits entre ells de 20 minuts cadascun i van rebre les paraules del president del Girona, Delfí Geli, abans de l’inici d’aquests. L’esdeveniment es va iniciar amb un tour per les instal·lacions i va acabar amb un sopar degustació a l’espai gastronòmic Estrella Damm, premium partner del conjunt blanc-i-vermell situat a l’accés de la tribuna principal del mateix Montilivi.

Prop de 1.300 aficionats i aficionades van participar del sorteig per assistir a l’acte llançat durant el novembre, un acte d’un dels patrocinadors més fidels del Girona, i és que, la companyia cervesera manté una estreta relació amb el club blanc-i-vermell des del 2012 compartint moments històrics, celebracions i diversos actes que han apropat l’entitat a l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)