Girona

Una aturada clau per recuperar efectius

Girona. Reinier i Yangel Herrera celebren el moment de l’aturada pel mundial, que els ha permès recuperar-se de la segona lesió d’aquest curs

Des d’abans de l’aturada el vestidor del Girona i l’entorn més proper de la plantilla, com Quique Cárcel, han repetit una vegada i una altra que aquest mes sense competició seria positiu per als gironins, i això que la competició es va aturar en el millor moment de l’equip, després de quatre jornades sense perdre en què van sumar vuit punts dels dotze possibles. El fet de perdre aquesta dinàmica, però, s’ha volgut deixar en un segon pla, i és que l’equip té clar que hi ha aspectes més importants que s’han de tenir en compte, com ara que els gironins van arribar a l’aturada amb una llarga llista de jugadors a la infermeria, mentre que quan torni la competició, si tot va bé, només Juanpe i Ibra Kebé seran baixa durant un temps. Recuperar els efectius que Míchel havia perdut en les darreres jornades és clau per aspirar a mantenir una bona sèrie de resultats, així com recuperar la frescor d’alguns jugadors com Taty, amb molta càrrega de partits a sobre.

Els jugadors per als quals aquesta aturada ha estat més important són Reinier i Yangel Herrera, que ahir van participar en un acte comercial del club. Tots dos van tenir, poc abans de l’aturada pel mundial, la segona lesió de la temporada, però si no hi ha cap contratemps han d’estar disponibles quan torni la competició. Dels dos jugadors, Reinier és qui ha estat més temps fora del terreny de joc, i és que es va lesionar després de la derrota contra el Betis (2-1) i no va tornar fins a cinc partits després. Va poder jugar dues estonetes, però es va tornar a lesionar. “Estic bé i entrenant-me fort perquè vull ajudar l’equip després d’aquesta lesió. És una situació difícil perquè vull jugar minuts, però he treballat per tornar més fort”, va comentar ahir el brasiler, que va confessar que s’ha marcat l’objectiu de “marcar més gols”.

El cas de Yangel és diferent. La primera lesió la va tenir en la tercera jornada contra el Celta i es va perdre tres partits, i després va ser indiscutible per a Míchel fins que es va lesionar en el partit contra l’Elx, l’últim de lliga abans de l’aturada. El moment no podia ser millor, ja que tot i estar un mes i mig lesionat, no es perdrà cap partit de lliga. “Estic evolucionant bé de la lesió. Aviat faré treball de camp i d’aquí a un parell de setmanes ja m’entrenaré amb el grup”, va dir ahir el veneçolà, que celebra que la lesió arribés en aquest moment. “L’aturada ha estat beneficiosa perquè m’hauria perdut cinc o sis partits i no me’n perdré cap”, va afirmar.

ELS PROTAGONISTES

És difícil perquè vull jugar, però he treballat per tornar més fort. Ara estic bé i vull ajudar l’equip
Reinier Jesús
Mitjapunta del girona
L’aturada ha estat beneficiosa. M’hauria perdut cinc o sis partits i no me’n perdré cap
Yangel Herrera
migcampista del girona

Amistós contra l’Osasuna el dia 14 a La Vinya

A.M.

El Girona, que ja havia confirmat els amistosos que jugarà contra l’Standard de Lieja i el Niça els dies 8 i 10 de desembre en l’estada a Estepona, va confirmar ahir que el dimecres 14 de desembre disputarà un amistós més abans del retorn de la competició. Serà a La Vinya –no estarà obert al públic– i contra l’Osasuna, un duel que tancarà una setmana intensa de preparació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)