Girona

Al RCDE Stadium, el dissabte 7 de gener

Girona. Els gironins disputaran el primer duel català del curs contra l’Espanyol a les 21 h

El Girona va saber ahir quan disputarà el primer partit de lliga de l’any 2023, que coincidirà amb la visita al camp de l’Espanyol en el primer duel català que afrontaran els de Míchel aquesta temporada. El matx es disputarà el dissabte 7 de gener a les 21 h, de manera que els gironins han evitat el fet de jugar el divendres 6 de gener, una data que mai agrada a ningú i en què hi haurà dos partits de lliga (l’Elx-Celta i el València-Cadis). Serà el segon partit de lliga després de l’aturada, ja que el dijous 29 de desembre el Girona rebrà la visita del Rayo Vallecano (17 h). Una setmana abans, els de Míchel ja hauran tornat a la competició disputant el partit de la segona eliminatòria de copa al camp del Cacereño el dijous 22 de desembre.

El partit més destacat de la setzena jornada, de la qual LaLiga va fer oficials ahir tots els horaris, serà el que disputarà el Barça, sense Lewandowski, al camp de l’Atlético, que es jugarà el diumenge 8 de gener a les 21 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)