Girona

El 17-D, un City-Girona

El Girona ha programat un quart i últim partit amistós abans no es reprengui la competició per la disputa del mundial. Serà contra un equip de volada, el City, a l’Academy Stadium, les instal·lacions on se sol entrenar l’equip dirigit per Pep Guardiola. El duel serà el 17 de desembre a les 14 h, només cinc dies abans de la tornada a la competició oficial per jugar la segona eliminatòria de la copa al camp del Cacereño.

Pocs dies abans de debutar en la màxima categoria, en el marc del Trofeu Costa Brava, el Manchester City, ja dirigit per Pep Guardiola, va visitar Montilivi per veure’s les cares amb un Girona dirigit llavors per Pablo Machín. Va ser el 15 d’agost del 2017 i els gironins van vèncer per la mínima 1-0 amb gol de Portu.

L’amistós contra un dels màxim candidats a guanyar la Premier i la Champions serà una dura prova per als de Míchel, que hauran de fer front a l’equipàs d’estrelles que té el club anglès, una entitat amiga per al Girona i pedra angular del holding esportiu comandat pel City Football Group, precisament el màxim accionista del club blanc-i-vermell.

Emplenant un formulari al web i guanyant un sorteig, dos socis podran acompanyar l’equip al partit amb les entrades i l’allotjament inclosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)