Girona

“Veig l’equip endollat i això m’agrada molt”

Michel Sánchez Entrenador del Girona

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va valorar el primer amistós en aquesta fase de preparació que el seu equip va guanyar a l’Standard de Lieja: “M’ha agradat el ritme, tot i que venim de sessions dures de treball i les cames pesaven. He vist una actitud i una intensitat de l’equip molt bones”, deia el de Vallecas, que hi afegia: “Estic content perquè ja fa uns dies que ens entrenem i veig l’equip endollat, i això m’agrada molt. Vull que la mentalitat sigui l’adequada per no haver d’estar les primeres tres jornades per agafar aquell to adequat.”

El Girona va gaudir de molta possessió de pilota en el primer temps gràcies a la feina d’Oriol Romeu, Aleix Garcia i Iván Martín, aquest últim un pèl més avançat, però no va generar gaires ocasions. Un fet que va canviar en la segona, però amb menys continuïtat pel que fa al control de la pilota: “Hem tret jugadors verticals en la segona part i per això ens durava menys la pilota. No és el mateix jugar amb Aleix Garcia al mig que amb Samu Saiz, que és més vertical, com ara Riquelme o Ureña. Volíem veure alternatives, veure Riquelme per dins, Samu d’interior per buscar situacions que en un futur ens poden anar bé segons els partits”, explicava l’entrenador del conjunt gironí, que sentenciava: “Hem canviat una mica la situació en la pressió perquè és cert que no teníem gaires vídeos de l’Standard de Lieja. Havíem d’ajustar-ho tot i l’altura dels mitjos té a veure amb les millores en l’aspecte defensiu que volem aplicar a l’equip.”

CONTENT

“M’ha agradat el ritme i he vist una actitud i una intensitat de l’equip molt bones”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)