Girona

L’exigència va en augment

Girona. L’equip blanc-i-vermell s’enfronta al Niça (11 h) en el segon partit amistós en dos dies, que servirà per tancar l’estada a Estepona

El Girona afronta el segon i últim test a Estepona. L’equip gironí s’enfrontarà al Niça en un matx que servirà per tancar l’estada a Andalusia (11 h). Fa només dos dies, els jugadors dirigits per Míchel Sánchez van superar per la mínima l’Standard de Lieja gràcies a una diana de Samu Saiz en un matx en el qual van mostrar dues versions a l’hora d’atacar i gestionar el partit. En la primera part, els blanc-i-vermell van tenir el control a còpia de possessió però menys verticalitat i, en la segona, l’entrada de Samu Saiz, Riquelme i Taty Castellanos li va aportar més profunditat, més presència en camp rival, però una sensació menys sòlida de control. I és que aquesta fase de readaptació a la competició serveix per fer proves encara amb gairebé dues setmanes per tornar a jugar un matx oficial, el de la segona eliminatòria de la copa contra el Cacereño.

El Niça serà una bona prova per al Girona. Tot i anar novè en la taula de la primera divisió francesa, molt lluny de la zona noble, el conjunt occità té jugadors de molt nivell com ara l’exjugador del Barça Todibo, Mario Lemina, Schneiderlin, Ross Barkley, Aaron Ramsey i Nicolas Pépé, tots ells de renom internacional, amb molta experiència i dirigits pel veterà Favre, exentrenador del Dormund entre altres equips.

LA PLANTILLA DEL NIÇA

Porters
Kasper Schmeichel 36 anys
Marcin Bulka 23
Teddy Boulhendi 21
Defenses
Jean-Clair Todibo 22
Mattia Viti 20
Mads Bech Sörensen 23
Dante 39
Melvin Bard 22
Joe Bryan 29
Youcef Atal 26
Jordan Lotomba 24
Antoine Mendy 18
Migcampistes
Daouda Traoré 16
Khéphren Thuram 21
Pablo Rosario 25
Mario Lemina 29
Alexis Beka Beka 21
Morgan Schneiderlin 33
Reda Belahyane 18
Reda Belahyane 18
Ross Barkley 29
Hicham Boudaoui 23
Aaron Ramsey 31
Davanters
Sofiane Diop 22
Billal Brahimi 22
Rares Ilie 19
Nicolas Pépé 27
Lucas Da Cunha 21
Badredine Bouanani 18
Gaëtan Laborde 28
Andy Delort 31
Entrenador
Lucien Favre 65
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)