Girona

“Hem tingut protagonisme des de la pressió”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va valorar la victòria dels seus jugadors en el segon i últim test coincidint amb l’estada a Estepona. El madrileny va quedar content en línies generals i es va mostrar esperançat de cara al futur: “El partit m’ha agradat molt. Hem tingut protagonisme des de la pressió alta i la sensació que volíem dominar un rival que té molt nivell, que en la seva lliga va bé i que té grans jugadors”, va comentar Míchel, que hi afegia: “L’equip va a més pel que fa a estar junts a l’hora d’aplicar intensitat, a buscar la recuperació al més amunt possible i al més ràpid possible. Això ens donarà molt ja que a nivell de joc estem bé i som un equip que genera situacions. Hem de donar continuïtat al treball; si ho fem, les coses aniran bé”.

Els blanc-i-vermells van tornar després del partit de nou cap a terres gironines per continuar amb el període de preparació per l’aturada del mundial: “La dinàmica de la setmana ha estat molt bona. Després dels entrenaments tinc la sensació que l’equip ha tornat de vacances amb energia i amb la sensació que hem d’anar a més. És molt important ja que venim d’una aturada, encara queda per arribar a la competició i no ens podem adormir. El jugador sap que hem de fer passos endavant i millorar, veig aquesta actitud en ells i em fa pensar que arribarem en un bon moment tant a la copa com a la lliga”, sentenciava l’entrenador del conjunt blanc-i-vermell, satisfet amb la represa dels seus.

ESPERANÇAT

“Hem de donar continuïtat a aquest treball; si ho fem, les coses aniran bé”

“Em trobo cada dia millor”

Javi Hernández, un dels protagonistes del partit amb el permís del jove Joel Roca, molt actiu durant tots els minuts que va jugar, també va analitzar el triomf del Girona sobre el Niça: “L’equip ha fet un bon partit. Tot i que se’ns han avançat hem continuat fent el nostre joc i treball. Hem capgirat el marcador per finalitzar amb molt bones sensacions l’estada a Estepona”, va dir l’andalús, que també va mostrar un bon rendiment contra l’Standard de Lieja ja sigui com a lateral esquerre o com a central: “Em trobo molt bé i m’agraden les posicions en què em fa jugar el tècnic. Cada dia em trobo millor i tots aquests entrenaments van molt bé per a jugadors que vam arribar tard o que gairebé no vam fer pretemporada. L’estada ha anat bé per unir l’equip i segur que en recollirem els fruits”, va comentar un Javi Hernández que ja va acabar en forma abans de l’aturada donant una assistència a Iván Martín a Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)