Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Amb Stuani, l’equip ha de fer coses diferents”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va atendre als mitjans de comunicació en la prèvia del duel contra el Sevilla. La baixa per sanció del Taty obre les portes de la titularitat a Stuani, fet que segurament farà variar en l’equip els mecanismes d’atac a conseqüència de les diferents característiques entre l’argentí i l’uruguaià: “Són dos jugadors diferents. L’equip ha de fer coses diferents, perquè Stuani és un jugador més d’àrea, capaç de controlar situacions en posicions de rematada. Hem entrenat aquestes coses, però Stuani és un jugador que fa un any i mig que és amb mi i sap què ha de fer”, comentava el de Vallecas, conscient que el partit contra els sevillistes serà una dura prova per als seus futbolistes: “El partit és complicat pel nivell que té la seva plantilla. És un equipàs per estar a Europa, però nosaltres som un equip que vol la pilota i que vol ser protagonista, i intentarem ser-ho”.

Per Míchel, no té sentit pensar en la sèrie de partits que li ve al seu equip, que, a més de rebre el Sevilla, visiten el Vila-real i reben consecutivament el Barça i el València, ja en l’inici de la segona volta: “Hem de pensar partit a partit. Podem guanyar els dotze punts. És el meu objectiu i sé que la dificultat és gran, però no renuncio a res. Contra el Sevilla juguem davant de la nostra afició, i tots junts hem de ser capaços de guanyar; després ja pensarem en el següent”, explicava el tècnic blanc-i-vermell, que respecte a l’opció d’establir un nou sostre de jornades sense perdre, sentenciava: “Ens motiva aconseguir la millor ratxa sense perdre, i si fem la feina contra el Sevilla ho aconseguirem, tot i que el més important són els punts totals en la classificació.”

EL RIVAL

“El partit és difícil pel nivell que té la seva plantilla, per jugar a Europa”

SÈRIE SENSE PERDRE

“Ens motiva firmar la millor sèrie, però els punts totals són més importants”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)