Girona

Viktor Tsygankov, un objectiu del Girona que es pot fer oficial aviat

El conjunt gironí ha iniciat una conversa amb el davanter israelià, Viktor Tsygankov (25 anys) que juga a les files del Dynamo de Kiev i que acaba contracte el juny. Segons hem pogut llegir en una informació d’un periodista ucraïnès especialitzat, entre d’altres, amb el Dynamo, el jugador està encaminat a Girona i es podria fer oficial aquest mateix dilluns l’acord entres les dues parts. La informació està contrastada i extreta de fonts properes al jugador i del club ucraïnès i també contrastada i extreta directament del periodista en qüestió.

El contracte que ofereix el Girona és de llarga durada, 4 anys, i el jugador veu en molt bons ulls entrar en una de les lligues més potents d’europa, LaLiga. El futbolista no ha estat en les últimes hores amb la dinàmica del Kiev, tot i ser una de les peces importants en el seu atac. Tsygankov actualment ha disputat 4 partits a la Champions i 6 a l’Europa League, també amb la lliga, ha sumat 6 gols i 5 assistències en tretze partits.

A falta de confirmació oficial, el Girona comença a moure’s per reforçar un atac que es pot veure debilitat amb el final de la cessió de Taty Castellanos i el desgast d’Stuani que complirà el 37 anys a l’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)