Girona

Míchel: “Mereixíem que l’afició marxés a casa orgullosa i amb un triomf”

Míchel Sánchez ha valorat la victòria en l’últim sospir contra el Sevilla que permet al Girona encadenar set jornades sense perdre, el seu sostre a primera: “És un record especial i a més amb victòria. Avui no puc destacar a ningú ja que tothom ha corregut, davant d’un equip que juga bé, que s’avança i, tot i això, nosaltres seguim amb la dinàmica positiva d’insistir. Tinc la il·lusió i la seguretat que continuarem en aquesta línia ja que l’equip respon”, ha comentat el tècnic de Vallecas, que ha afegit: “La realitat és que estic més feliç del rendiment de l’equip més enllà del marcador. Hem fet un partidàs, el treball dels de dalt ha estat espectacular i hem fet recular a un rival de l’entitat del Sevilla. El gol en contra és una llàstima però també ve d’una bona estratègia seva”.

Per a Míchel, el triomf no treu cap pes de sobre al seu equip, constant i valent sigui quin sigui el rival que té al davant: “Hem d’anar poc a poc i amb els peus al terra. La sensació és que hem competit en tots els partits i que podem guanyar a qualsevol. Seguim encaixant i hem de fer mínim dos gols, per tant, hem de continuar ajustant i treballant. La plantilla que tinc és bona, sempre ho dic, i el dia a dia em confirma que els resultats arriben i arribaran”, ha dit l’entrenador blanc-i-vermell que s’ha desfet en elogis amb el rendiment mostrat per Cristhian Stuani: “Es el pal de paller. El que fa ell pel Girona és espectacular. Ens aporta molt dins i fora del vestidor. A mi no em sorprèn, crec que ja a ningú. En moltes xerrades el poso d’exemple, com finalitza, la capacitat de pensar en el gol en cada entrenament, te un objectiu molt clar i ho té amb molta regularitat”.

Per a Míchel, l’única nota negativa del partit ha estat la lesió de David López, un jugador important en els seus esquemes i que podria patir una ruptura muscular que el deixarà més d’una setmana fora del terreny de joc: “Té mala pinta. És l’única nota negativa ja que crec que té una ruptura muscular i ell ha notat alguna cosa. És una baixa important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)