Girona

El protagonista

Cristhian Stuani

Ovació unànime

Stuani ens aporta molt dins i fora del vestidor i a mi, i suposo que a ningú, no em sorprèn que marqui i faci un bon partit

“Uruguayo, uruguayo, uruguayo!” Això cantava Montilivi de manera unànime quan Míchel Sánchez va decidir canviar Cristhian Stuani per Ramon Terrats, ja en el 91’ de partit i amb el de Tala amb rampes després de firmar un partit exigent, solidari i, per descomptat, determinant a l’àrea amb una diana en el seu compte particular. L’uruguaià, com era de preveure, va ser l’encarregat de rellevar Taty Castellanos, sancionat per acumulació de targetes grogues, i la primera opció del tècnic del Girona en els darrers partits per ser la referència de l’atac. Stuani no va fallar a la cita i va tornar a respondre a la crida del seu equip convertint-se en el primer i el jugador que més va córrer i pressionar –gràcies a això els gironins van recuperar diverses pilotes en zona compromesa–. A més, en un moment clau de l’enfrontament va ser l’autor d’un gol autènticament psicològic que va engegar a rodar les indicacions de Sampaoli per als seus jugadors i va rellançar com un coet un conjunt de Míchel que tampoc es va tornar boig per aconseguir la remuntada final. Stuani va fer d’home de l’àrea, el seu hàbitat. Després d’una recuperació de Toni Villa, l’ex del Valladolid va servir en safata la diana al charrúa, que va col·locar de meravella l’esfèrica lluny de l’abast del seu antic company Yassine Bono. En el 79’, l’ariet va tenir l’ocasió de fer el seu doblet i culminar la remuntada amb més antelació, però va errar un mà a mà clar davant del porter marroquí després de no poder impactar amb la pilota una centrada a la frontal de la petita. “Tot el que fa pel Girona és espectacular. Ens aporta molt dins i fora del vestidor i a mi, i suposo que a ningú, no em sorprèn que marqui i faci un bon partit. En moltes xerrades davant del grup el poso com a exemple, per com finalitza i la capacitat de pensar en el gol en cada entrenament. Té un objectiu molt clar i l’assoleix amb molta regularitat”, comentava Míchel després del partit, encantat del rendiment de l’atacant.

Stuani va donar-ho tot i va acabar insòlitament amb rampes a les dues cames, però, com és tradició darrerament, ovacionat i aclamat per tots els aficionats presents, que passi el que passi el tracten com el que és, una llegenda del club que ja acumula 111 gols amb la samarreta blanc-i-vermella des que va arribar des d’Anglaterra el 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)