Girona

El Girona vol a Viktor Tsygankov al mercat d’hivern

La futura incorporació al Girona de Viktor Tsygankov procedent del Dinamo de Kíiv és una realitat i, cada cop més propera. El club gironí està negociant una incorporació immediata, al mercat d’hivern, del davanter ucraïnès que ja ha comunicat al conjunt de Kíiv que vol emprendre el vol a una de les lligues més potents d’Europa.

Perquè es pugui resoldre la situació, el Girona està negociant una compensació econòmica per poder accelerar el traspàs per quatre temporades al club gironí. Tsygankov, segons fonts ucraïneses, ja va ser pretès pel Girona al mercat d’estiu que va oferir 10 milions, fragmentats en paquets de 2 milions en diverses temporades.

El jugador és a terres catalanes des de fa ja unes quantes setmanes i ja ha presenciat en directe a Montilivi els partits davant del Rayo i el Sevilla.

Aquest nou front obert en forma de fitxatge dels gironins, comportarà una sortida d’una plantilla que ja disposa de 25 fitxes professionals, les màximes permeses per Laliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)