Girona

Míchel: “El Vila-real és un equipàs i està en bona forma”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà diumenge al camp del Vila-real (14h). El de Vallecas ha explicat quin és l’estat de la seva plantilla després de la victòria contra el Sevilla i d’encadenar set jornades sense perdre a falta de dues jornades per acabar la primera volta del campionat.

El Vila-real

“El Vila-real és un equipàs i està en un gran moment de forma. Amb Setién l’estil és diferent i m’agrada molt. Amb la pilota juguen molt bé i és un partit difícil per nosaltres. Hem de fer un matx en defensa amb concentració, de resiliència ja que per moments ens faran patir”, ha analitzat el tècnic del Girona.

Cansament del rival

“Penso que estan molt bé. La primera part d’ahir va ser espectacular. Tant de bo l’esforç que van fer passi factura i es noti contra nosaltres. Tenen una gran plantilla i potser que Setién canviï alguns jugadors i l’equip no baixi el nivell”

Álex Baena

“Què puc dir? És un jugador espectacular que ja li vaig dir a principi del curs que he tingut la sort d’entrenar-lo un any i gaudir del seu talent i el futbol. Sabia que es quedaria a Vila-real i que no tornaria. Com a persona és un crac.”, ha comentat Míchel amb nostàlgia.

L’arribada de Tsygankov

“Tsygankov és un gran fitxatge, un jugador amb molta qualitat, ens ajudarà a millorar l’equip. Parla molt bé de la feina que està fent el club, la direcció esportiva i també en Pere Guardiola, que ha fet molt per tal que el jugador arribi al Girona. Pot jugar a la mitjapunta, d’extrem, un ampli ventall de recursos en atac i ara jo els tinc a més de la resta”

Mercat

“Si arriba un central la plantilla està tancada. Prefereixo no parlar de noms ja que no estan tancades”, ha dit Míchel, que sobre la marxa de Terrats ha explicat: “En el tema personal Terrats és una baixa important. És una gran persona, sempre ha donat el 100% per l’equip, el dia a dia. M’ha demanat jugar, sap que Oriol Romeu és un jugador de molt nivell i ha volgut més minuts al Vila-real B. Estic segur que li anirà bé i que el curs que ve tornarà”.

Samu Saiz

“És un tema personal ara mateix i prefereixo no parlar fins que no es tanqui la seva situació. Callens igual i algun altre nom, també. Sempre parlo amb Quique i tinc molta confiança en la seva feina i segur que serà el millor pel club qualsevol decisió que prengui”.

Punts primera volta

“Signo els sis que queden en joc. Són complicats els dos últims partits de la primera volta contra el Vila-real i el Barça. No renunciem a res i l’equip està preparat per jugar el diumenge i fer un gran partit. La paraula que he utilitzat és resiliència ja que el Vila-real farà patir l’equip per moments”.

Baixes

“David López està lesionat i és baixa pel partit. És menys del que em pensàvem i és possible que la setmana que ve pugui jugar. Ibra Kebé i Reinier són baixes. La resta bé. Javi Hernández i Juanpe estan disponibles i viatjaran. Han entrenat bé tot i que Javi Hernández ha fet menys entrenaments”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)