Girona

El Girona oficialitza la renovació de Santi Bueno fins al 2026

El Girona ha anunciat la renovació de Santi Bueno fins al 30 de juny del 2026. Com ja va anunciar aquest mitjà el passat dissabte, la direcció esportiva tenia feia dies encarrilada la renovació d’un dels puntals de la seva defensa, que acabava el vincle amb el club el 2024, però que ha vist amb bons ulls una ampliació per dos anys més i una millora i actualització de les condicions contractuals. El defensa uruguaià ha fet mèrits per firmar el nou vincle, i és que, ha ofert un gran rendiment en el seu primer curs a primera divisió i tot just es va perdre els primers minuts en la lliga per culpa de la rigorosa expulsió que va patir en l’últim partit contra el Vila-real a mans de Del Cerro Grande.

Bueno, que va arribar al Girona el gener del 2018 cedit pel Barça a l’equip filial, llavors el Peralada, està formant una bona parella amb David López en la nova línia de quatre plantejada per Míchel i era també una peça important en la línia de tres centrals habitual juntament amb Bernardo, Juanpe o el propi David López. Els dos primers acaben contracte i després de diversos anys al Girona podrien fer les maletes l’estiu que ve mentre que Alexander Callens podria afegir-se a la llista per ocupar la demarcació ja que l’entitat gironina està ultimant la seva contractació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)