Girona

Míchel: “No li hem donat camp al Barça, l’ha agafat”

Míchel ha acabat expulsat per quarta vegada des que entrena al Girona i ha lamentat que l’esforç dels seus jugadors no hagi servit per acabar sumant com a mínim un punt. Aquestes han estat les seves declaracions en la roda de premsa.

La valoració

“El partit hem tingut moment de pressió seva en passades enrere, però en la primera part han tingut molta pilota al nostre camp i en la pressió després de pèrdua aquest Barça és molt intens. No els hem fet córrer enrere i no féiem el pas endavant perquè estàvem relativament còmodes. Ho féiem bé però no ens donàvem un respir amb pilota i això fa que et sotmetin. En la segona part el guió ha estat similar però hem pressionat una mica més. Després del gol hem fet un pas més i l’equip ha treballat a una gran intensitat. Hem minimitzat les seves ocasions clares de gol.”

L’expulsió

“He entrat al camp. Hi ha hagut dues faltes a Arnau i amb aquella intensitat he fet un pas endavant i el quart àrbitre ha avisat a l’àrbitre i m’ha expulsat. No li he dit res, al contrari, crec que ha estat un molt bon arbitratge”

Les baixes al lateral dret

“Recuperarem a Santi Bueno i tenim l’opció de Joel Roca. Yan veurem què té i esperem que no sigui greu, però un esquinç segur que té i Arnau és una llàstima que hagi rebut la cinquena.”

Samu Saiz

“Sempre valorant el seu talent li ha faltat continuïtat. Jo em quedo amb el positiu i aquí té un pallasso per ajudar-lo amb el que vulgui.”

Poc del Barça

“No recordo un partit del Barça que hagi xutat tant poc a porta. Vol dir que hem treballat bé i quan hem pogut sortir hem tingut la primera clara ocasió del partit i tot amb Yan Couto. Traient una situació en la sortida de pilota no hi ha hagut gaire més.

Possible penal

“Avui l’àrbitre no té res a veure en el resultat. Li he demanat perdó però avui no he entrat al camp reclamant una actuació negativa de l’àrbitre. Era la pressió de tot el camp. Els últims minuts han estat nostres que és el que volíem i aquest impuls m’ha fet saltar al camp. Em fa ràbia perquè em perdré dos partits.”

L’afició de Montilivi

“El joc de toc del Barça et pot silenciar i això no ho volia. Penso que l’afició ha estat meravellosa i en els últims minuts, quan arriscàvem, l’afició ens ha ajudat molt. Estaran orgullosos de nosaltres però la pena és que no l

La primera volta

“Hem fet una primera volta de menys a més amb els reusltats però amb rendiment molt estable. Tenim detalls que ens poden millorar les coses, però estic content amb aquest equip i el creixement es veurà a mig termini. Estem anant a on volem i espero que en els propers això sigui un Girona estable a primera divisió. Vull que tinguin en compte que el que avui no ens ha donat per empatar contra el Barça ens donarà per continuar a primera.”

El plantejament

“No li hem donat camp al Barça, l’han agafat ells. Hem començat pressionant alt i han hagut de jugar directe, però és clar, tenir la pilota contra el Barça després de córrer molt no és tant fàcil. És difícil deixar a Bernardo amb un jugador com Ansu Fati amb seixanta metres darrere. Jo no els vull fer patir, sinó que disfrutin. I per això l’hem d’ajudar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)