Girona

Una estrena amb massa feina per fer

València 1 Girona 0

VALÈNCIA:Mamardashvili, Thierry, Cömert, Diakhaby, Jesús Vázquez (Lato, 73’), Guillamón, Carlos Soler (Foulquier, 62’), Musah, Castillejo (Maxi Gómez, 73’), Lino (Nico, 73’) i Hugo Duro (Cristhian, 53’)GIRONA:Juan Carlos, Santi Bueno, David López (Stuani, 62’), Juanpe, Yan Couto (Arnau, 82’), Aleix Garcia, Terrats (Yangel Herrera, 74’), Valery (Miguel Gutiérrez, 62’), Riquelme, Samu Saiz (Ureña, 62’) i Taty Castellanos.GOLS:1-0 (45+2’) Carlos Soler, de penal.ÀRBITRE:Figueroa Vázquez (col·legi andalús).T.G.:Thierry (56’), Gattuso (56’), Jesús Vázquez (69’), del València, i Yan Couto (14’), Samu Saiz (44’), Valery (45’), del Girona.T.V.:directa a Cömert (52’), del València.PÚBLIC:39.359 espectadors a l’estadi de Mestalla

El Girona va estrenar-se en la lliga, com ho farà en la segona volta, contra el València. Els de Míchel Sánchez van tornar a posar els peus a primera divisió amb una derrota per la mínima en un partit típic de principi de curs amb els dos equips en construcció, sobretot els gironins, amb moltes peces per tancar, i un estat físic millorable. Al conjunt blanc-i-vermell li va costar generar futbol ofensiu, contra onze i també quan es va quedar amb un futbolista més encara amb mitja hora llarga per jugar-se, a conseqüència de l’expulsió de Cömert per una entrada criminal al Taty. En l’afegit de la primera part, el partit es va desequilibrar per culpa d’un penal per una mà innocent de Valery Fernández. L’autor del gol va ser l’actual jugador del PSG Carlos Soler, que va deixar el seu equip de tota la vida essent capità juntament amb José Gayà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)