Girona

Míchel: “Hem merescut els tres punts”

Míchel no ha pogut estar amb l’equip a l’àrea tècnic, després de l’expulsió que va veure contra el Barça, però ha comparegut a la sala de premsa després de veure, des de la tribuna alta, que el seu equip aconseguia tres punts vitals per la lluita pel descens.

Rival directe i porteria a zero

“La victòria és el més important i, sobretot, el rendiment de l’equip. Ha sigut un bon resultat que ens dona confiança i seguretat amb el que fem. A la primera part, el València ha tingut tres situacions clares i nosaltres hem hagut de treballar amb les transicions. A la segona, hem ajustat més, amb un bloc molt sòlid i l’equip ha acabat tancant tres punts molt importants en una lliga molt igualada”, ha dit Míchel.

L’entrada de Borja

“Sempre he dit que tenim una gran plantilla i em fixo amb els entrenaments. Intento percebre l’estat de forma de cadascun i el que em poden aportar respecte el partit que tenim. Borja és perfecte en aspectes ofensiu i defensius, sap jugar entre línies i localitza bé l’espai. M’esperava un València tancat i Borja és el millor jugador entre línies. Jugador amb ascendència al vestidor i al club”, ha destacat el tècnic del Girona.

Resultat curt

“Hem tirat vint vegades, vuit a porteria. El porter del València ha sigut el millor del partit. Les ocasions que han tingut ells s’han de millorar, podíem haver rebut gol i s’hauria de mantenir millor la línia de joc. Hi havia altres partits que hem merescut rebre menys i ens han fet gol. Avui en recordo tres que han sigut molt clares”, ha dit el de Vallecas.

Porteria a zero

“Significa que amb un gol guanyes. En els altres partits que guanyes vol dir que has de fer dos gols. Ahir ens vam posar l’objectiu d’encaixar màxim un gol per partit. L’equip intenta, sigui quin sigui el rival, generar”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)