Gazzaniga alça la veu per sobre de Juan Carlos

Amb el partit que va jugar Paulo Gazzaniga contra el València, el desè en la lliga, l’argentí va igualar els enfrontaments sota pals que ha disputat Juan Carlos, l’altre dels tres porters en la plantilla que ha tingut protagonisme en el campionat –Fuidias va jugar contra el Quintanar del Rey i Juan Carlos, també contra el Cacereño en la copa. El porter que s’ha apoderat de la titularitat des de l’onzena jornada, coincidint amb la fi de la pitjor ratxa del curs (un sol punt sumat de 15 possibles) i l’inici de la millor (set jornades sense perdre i 13 punts sumats dels 21 possibles), ha ajudat els companys a mostrar-se més segurs en defensa, tot i que tot just en l’últim partit va lligar la primera porteria a zero per a l’equip.

L’inici, per a Juan Carlos

El de Marchamalo va aprofitar que durant la pretemporada s’havia quedat com l’únic porter de la primera plantilla per aconseguir el lloc de titular. I és que Gazzaniga va arribar en el darrer dia de mercat, ja amb l’equip a punt de disputar la quarta jornada del campionat contra el Mallorca. Amb l’argentí en les convocatòries, Juan Carlos va continuar com a titular set partits més, fins que l’errada al Cívitas Metropolitano que va suposar el 2-0 en l’inici de la segona part i les imprecisions regulars com ara les del camp de l’Almeria van obligar Míchel a buscar “un canvi de dinàmica”, segons paraules del mateix entrenador madrileny.

Juan Carlos va encaixar 18 gols en els 10 partits que va disputar i no va aconseguir cap porteria a zero, tot i que va tenir alguna aturada de mèrit que va mantenir en vida el seu equip en més d’un partit.

Pel que fa a Gazzaniga, el de Murphy ha aturat més (35) que el de Castella-la Manxa (26), fins i tot un dels quatre penals que li han xiulat al Girona –dos en el descompte a Vila-real. Les 11 dianes encaixades pel futbolista cedit pel Fulham fins al final de la present campanya han estat des de dins de l’àrea, en la qual el porter blanc-i-vermell se sol mostrar segur en el joc aeri gràcies a la seva alçada.

L’exjugador del Rayo Vallecano o l’Elx ha guanyat clarament la partida en aquest tram de la campanya a Juan Carlos, que, com Fuidias, i amb l’equip eliminat de la copa prematurament a mans del Cacereño de segona FEF, ha d’entrenar per estar a punt si apareixen imprevistos. Gazza ha fet el pas endavant que se n’esperava i ha empès l’equip cap a la solidesa.

L’OPCIÓ DE MÍCHEL

Juan Carlos va aprofitar que es va quedar com a únic porter del primer equip

CANVI DE TORN

La mala dinàmica de l’equip va obligar el tècnic a moure la porteria per reaccionar