Girona

El Girona renova l’acord amb CaixaBank per tres temporades

El Girona FC i CaixaBank han renovat l’acord de patrocini, pel qual l’entitat financera serà patrocinador oficial del club i soci financer per tres temporades més, fins al final de la temporada 2024/25.

Josep Mª Gonzalez, director territorial Catalunya de CaixaBank, i el president del Girona, Delfí Geli, han escenificat l’acord a l’estadi de Montilivi. La relació entre les dues entitats s’allarga des del 2010.

Quant a l’operativa financera, l’acord recull l’emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als abonats, socis i simpatitzants de l’equip, que CaixaBank continuarà oferint en la seva xarxa d’oficines amb els colors i l’escut oficial del Girona. L’acord també inclou el patrocini exclusiu dins del sector financer i estableix diverses contraprestacions en concepte de drets de marca, paquets d’hospitality per a clients de CaixaBank, així com imatge a l’estadi Montilivi i en els diferents canals de comunicació del club, a més de desenvolupar i coordinar accions conjuntes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)