El Girona accelera

Divisió d’honor juvenil. Tercer triomf seguit del conjunt de Sergi Mora, que resol la visita a Cornellà en el primer quart de la segona part

Cornellà 1 Girona 3

CORNELLÀ:Damià, Pablo (Raymond, 82’), Pons, Dani, Ortega, Izan, Nico (Jordi González, 61’), Iker (Jurado, 73’), Carles, Luisao (Nil Valero, 73’) i Finot (Ferran, 61’).GIRONA:Gerard Moreno, Mousta, Bas, Aznar, Marc Fernández, Pablo, Iker Almena, Iker Vázquez (Hugo, 65’), Ignasi Quer (Cantero, 77’), Minsu (Gil, 74’) i Jastin Garcia.GOLS:0-1 (48’) Minsu. 1-1 (50’) Carles, 1-2 (56’) Ignasi Quer. 1-3 (61’) Jastin Garcia.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:Carles i Pons, del Cornellà.T.V.:cap

El Girona ha posat la directa a divisió d’honor juvenil. L’equip de Sergi Mora va obtenir al camp del Cornellà la tercera victòria consecutiva en la lliga, en un partit en què va ser superior ja en la primera meitat, tot i que va acabar sense gols. Ignasi Quer va tenir dos un contra un amb el porter (8’ i 31’) que haurien pogut decantar el partit, i Jastin també en va tenir una, contra un rival que només va generar una arribada abans del descans. Tot es va concentrar al començament de la segona part. Minsu va rebre una passada de Jastin i va resoldre bé davant Damià (48’). El Cornellà va empatar de seguida, mitjançant Carles, però no va tardar gaire a arribar l’1-2, en un garbuix dins l’àrea amb Ignasi com a més llest. Els gironins van resoldre la feina en un contraatac després d’un córner local amb passada de Minsu a Jastin, que va batre Damià amb una vaselina (61’). Amb l’1-3, el Cornellà no va poder fer res per inquietar la porteria de Gerard Moreno, i els gironins –els van anul·lar un gol per fora de joc– van controlar bé la situació.