Girona

El Girona B empata a casa contra la Pobla de Mafumet(1-1)

Girona B 1 Pobla de Maf. 1

GIRONA B:Lucas Garcia, Biel Farrès, Marc Domènech (Kemo, 73’), Dawda (Coll, 73’), Richmon (Jastin, 59’), Dani Torices, Almansa, Shin, Fuentes, Aznar i Antal (Iker Almena, 59’).POBLA DE MAFUMET:Gerard Font, Torre, Boaz, Querol (Igbineweka, 89’), Ivan Amoedo (Lorca, 82’), Guzmán (Quirós, 46’), Nil Garrido, Torrents (Grabulosa, 67’), Hamza (Danilo, 67’), Montagut i Gerard Urbina.GOLS:0-1 (51’) Torrents. 1-1 (72’) Almansa.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:als locals Marc Domènech i Dani Torices; i als visitants Querol, Ivan Amoeda i Gerard Font.

El Girona B continua sense treure tot el rendiment possible a casa, i és que els d’Axe Vizuete han empatta contra la Pobla de Mafumet (1-1) i no guanyen a Riudarenes des de l’11 de desembre, cosa que els fa caure fins a la novena posició, a cinc punts de la zona de play-off d’ascens.

El filial gironí ha fet una bona primera part, dominant el partit i tenint ocasions per avançar-se en el marcador, però no ha estat capaç de veure porteria. Qui perdona ho paga, i en l’inici de la segona part la Pobla de Mafumet ha aconseguit avançar-se en el marcador. Els tarragonins han pressionat a dalt, han recuperat i Torrents s’ha quedat sol davant el porter i ha marcat el 0-1 (51’). Després d’encaixar el gol els gironins han continuat generant perill com havien fet en la primera part, i després de perdonar el gol en un parell d’ocasions molt clares Almansa ha fet justícia amb un bon xut per l’escaire des de la frontal, que ha situat l’1-1 definitiu en el marcador.