El Girona es fa fort a la segona part contra la Rapitenca (1-0)

El filial vermell-i-blanc ha patit, però ha acabat aconseguint tres punts valuosos al Riudarenes contra la Rapitenca (1-0). El conjunt d’Axel Vizuete ha tornat a guanyar després de dos partits sense fer-ho i veure com la part alta de la taula s’allunyava.

El matx ha estat marcat per un gol al minut 68 de Shin que ha rematat a l’àrea petita una centrada lateral. El conjunt de Sant Carles de la Ràpita, cuer de la classificació, ha fet mèrits per anotar almenys un gol. Sobretot als primers quaranta-cinc minuts on el porter del Girona B, Iker Piedra, ha estat providencial aturant una gran ocasió del migcampista Jordi Oribe.

A la represa, els locals han sortit més forts i han tirat enrere a la defensa rapitenca amb un bon joc per bandes. Finalment, el matx ha conclòs amb el gol del davanter japonès que suma el ser tercer gol de la temporada. El pròxim matx dels gironins és contra la UE Sants, tercer per la cua, que està en plena lluita per evitar el descens. El filial dirigit per Vizuete se situa novè amb 34 punts; a 5 del play-off i a 12 del descens.