Girona

“La meva adaptació és bona”

Feliç. Viktor Tsygankov assegura que està “gaudint molt” en aquests primers mesos en el Girona i celebra els bons registres, tot i que només pensa a “ajudar l’equip a guanyar partits”

El Girona rebrà dissabte la visita de l’Espanyol a Montilivi (14 h), en un partit transcendental per a les aspiracions dels gironins d’allunyar-se una mica més de la zona de descens i fer un gran pas cap a la permanència, deixant molt tocat un rival directe. Els gironins ja preparen el duel amb el retorn dels internacionals com Viktor Tsygankov, que ha de ser un dels homes clau per al Girona, ja que arriba al duel com un dels jugadors més en forma després de participar en sis dianes des que va debutar, amb tres gols i tres assistències. L’extrem ucraïnès, a més, té un bon motiu per continuar amb aquesta bona dinàmica golejadora després del doblet que va marcar al camp del Rayo Vallecano (2-2), i és que aquesta setmana ha nascut el seu primer fill, i segur que desitja dedicar-li un gol i, sobretot, la victòria.

L’impacte que ha tingut Tsygankov en el Girona es podia esperar per la qualitat que se li suposava, però no ha deixat de sorprendre la ràpida adaptació que ha tingut en els esquemes de Míchel. “L’experiència en aquests primers mesos és increïble. La ciutat és molt maca i amb la meva família estem encantats d’estar a Girona. Crec que la meva adaptació està sent bona perquè l’equip i el cos tècnic m’intenten ajudar cada dia, i això fa que sigui fàcil aquest procés i els ho agraeixo molt”, argumentava ahir en roda de premsa Tsygankov, que no oblida el passat que ha deixat enrere a Ucraïna amb la guerra: “És un desastre per a tots. És molt difícil jugar a Ucraïna. S’està jugant sense aficionats, amb els estadis buits, i en cada moment corres perill perquè no saps què pot passar entre míssils i bombes.”

Més enllà de l’adaptació al Girona i al joc de l’equip, l’aventura és nova per a Tsygankov, que viu la seva primera experiència en un club fora del seu país. “La lliga espanyola és una lliga top. Fins ara només havia jugat a Ucraïna, i és diferent. Aquí hi ha un molt bon nivell, molt bons equips i jugadors amb molta qualitat. Cada partit és diferent, i estic gaudint molt jugant aquí”, comenta l’extrem, agraint la regularitat d’una exigència que abans només trobava en partits comptats i en competicions europees.

Més enllà de les xifres

“El de l’Espanyol és un partit important, però el que hem de fer és centrar-nos en nosaltres. Estarem preparats per fer un bon partit”, diu Tsygankov, que és conscient dels bons números que està acreditant com a blanc-i-vermell però que hi resta importància, ja que per a l’ucraïnès preval l’equip sobre els seus registres: “Soc davanter i m’agrada marcar gols, és clar, però el meu objectiu és ajudar l’equip a guanyar partits, i això és més important que els gols que pugui fer. Només intento ser jo mateix sobre el camp i treballar dur en els entrenaments, perquè en cada partit calen coses diferents. Crec que si treballes així és com ajudes més l’equip.”

EL PROTAGONISTA

Estic encantat d’estar a Girona. L’equip i el cos tècnic m’ajuden molt i els estic agraït
Soc davanter i m’agrada marcar gols, lògicament, però més que els números el que vull és ajudar a guanyar partits
En la lliga hi ha molt bons equips i molts jugadors de qualitat. Cada partit és diferent, i estic gaudint en el Girona
Viktor Tsygankov
extrem del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)