Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Si anem a buscar el rival li podem fer mal”

El tècnic del Girona va valorar el partit vital que afronta el seu equip a El Sadar i les possibilitats de classificar-se per a Europa que veu per als seus: “Nosaltres hem de guanyar i punt. Els resultats d’altres camps són més importants per a l’Osasuna ja que li pot servir empatar, però a nosaltres només ens serveix sumar els tres punts. Segur que durant el partit aquests elements exteriors poden condicionar alguna cosa i haurem de jugar contra ells”, explicava Míchel, que hi va afegir: “M’agrada molt jugar aquest tipus de partit. L’Osasuna no s’amaga contra ningú, igual que el Sevilla o l’Athletic Club. Juguen i van per tu. Nosaltres també i quan hem anat a buscar el rival sempre hem fet molt bons partits i els fem mal. Som un equip que quan agafa la pilota i mira a la cara al rival li pot fer mal.”

Míchel té clar que el partit serà exigent i molt complicat per les característiques d’un adversari que a casa va sempre al cent per cent: “A casa són un equip molt dur i sempre tenen intensitat i agressivitat amb la seva gent. Ho hem d’igualar per fer un bon partit. Ells també han de guanyar i l’empat ens pot deixar a fora a tots dos. Volem fer un pas endavant respecte als últims partits, cal fer-lo al camp de l’Osasuna”, analitzava el de Vallecas, que té clar que la pressió és diferent a la de la final del curs passat a Tenerife per ascendir: “Per pujar a primera tothom té molta pressió ja que entre jugar a primera i a segona hi ha molta diferència. Jugar a Europa és atractiu però diferent.”

EL PARTIT

“L’Osasuna et ve a buscar; quan ho hem fet nosaltres sempre hem fet bons partits”

L’OSASUNA

“A casa són un equip dur i tenen molta intensitat i agressivitat amb la seva gent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)