el9cers

El Caldes debuta a Europa amb una victòria

Copa de la CERS. L'Igualada va golejar, el Noia va perdre i el Vendrell va empatar

El Recam Làser Caldes va tenir un debut històric en la competició europea, ja que va guanyar el primer partit de la copa de la CERS. Els vallesans es van imposar per un mínim 0-1 a la pista del Coutras francès en l'anada de la primera eliminatòria de la segona competició europea. Un gol de Xavi Rovira els va donar la victòria. L'Igualada Calaf Grup va aconseguir un gran resultat de cara al partit de tornada que es jugarà el 26 d'aquest mes, ja que va golejar per 7-1 el Biasca suís amb dos gols de Francesc Bargalló, i un de Pla, Bars, Garreta, Vives i Emanuel Garcia. El Noia Freixenet, que també va jugar a casa, va ser derrotat per 1-2 pel Follonica i tindrà un partit de tornada molt complicat a Itàlia. Després d'una primera meitat sense gols, els de Sant Sadurní es van avançar en l'inici de la segona meitat amb un gol de Rosa, però el Follonica va remuntar i es va emportar el triomf a sis minuts del final. El Moritz Vendrell va aconseguir un bon empat (3-3) a la pista del Viareggio italià. En la primera part, perdien per 2-1, però dos gols seguits de Jordi Ferrer en la segona meitat els va posar per davant. Els darrers minuts, els italians van empatar.