OK Lliga

Hoquei sobre patins

Mantenir les aspiracions de poder jugar la copa

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona reben rivals de la zona mitjana baixa de l'OK Lliga

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona s'enfronten a dos rivals de la zona mitjana baixa de l'OK Lliga i buscaran la victòria per mantenir les aspiracions de jugar la copa. Els lloretencs reben el Lleida, mentre que els gironins també jugaran a casa contra l'Alcobendas.

El Lloret és vuitè després de la seva gran victòria a la pista del Vendrell i avui jugarà contra un equip de la zona de descens. Els homes de Manolo Barceló van posar fi a una ratxa de cinc derrotes seguides en què es van enfrontar als millors equips de la lliga i tenen ganes d'oferir als seus seguidors un triomf, ja que van perdre els tres darrers partits que van jugar a casa. Els lloretencs estan sumant més punts fora (10) que al seu pavelló (4). Al davant tindran un Lleida que no sap el que és guanyar fora de casa però que en els seus tres darrers desplaçaments ha empatat. Els lleidatans han jugat un partit menys, tenen ajornat el de l'Alcoi i no han perdut els tres últims que han disputat.

El Girona vol recuperar la fortalesa a casa contra un Alcobendas que va començar molt fort però que ja fa nou jornades que no guanya. Els gironins van perdre per la mínima a la complicada pista del Vic i encadenen tres derrotes. En aquests moments són desens amb 11 punts, els mateixos que els madrilenys. Al pavelló de Palau II els homes de Ramon Benito han sumat les seves tres victòries, han aconseguit un empat i han estat derrotats en dues ocasions, la darrera en l'últim partit contra l'Igualada. L'Alcobendas no aconsegueix bons resultats lluny de la seva pista, ha encaixat cinc derrotes seguides fora de casa, totes bastant clares, i destaca l'última a Igualada per 9-2.

En aquesta tretzena jornada destaquen dos partits en la lluita pel títol. El Vic rep el Barça en el duel entre el líder i el segon, mentre que el Reus, cinquè, juga a casa contra el Liceo, el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)