OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Vic guanya i revifa la lliga

OK Lliga. Martí Casas va marcar quatre gols i va guiar un conjunt osonenc d'escàndol que va trencar la imbatibilitat del Barça Lassa. Els locals ja sumen deu victòries consecutives

VIC 6 BARÇA 4

CP VIC:Gerard Camps, Romà Bancells, Mia Ordeig, Cristian Rodríguez i Martí Casas –equip inicial–; Sergi Llorca i Roger Presas.BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Marc Gual, Sergi Panadero, Pablo Álvarez i Pau Bargalló –equip inicial–; Xavi Barroso, Matías Pascual, Lucas Ordóñez i Eduard Lamas.GOLS:1-0 (6') Casas. 2-0 (7') Casas. 3-0 (11') Cristian Rodríguez. 3-1 (22') Eduard Lamas. 4-1 (23') Casas, de falta directa. 4-2 (32') Panadero. 5-2 (35') Casas, de falta directa. 5-3 (38') Ordóñez. 5-4 (40') Panadero. 6-4 (48') Cristian Rodríguez.ÀRBITRES:I. López i J. Sánchez.FALTES:13 del Vic i 20 del Barça.

El Patí Vic va fer un partit rodó en atac i en defensa i va saber patir per vèncer merescudament el fins ara imbatut Barça Lassa. El partit va ser espectacular i va fer vibrar els aficionats que van omplir el Pavelló Olímpic. És la desena victòria consecutiva del Vic, que se situa a només tres punts del Barça i dóna emoció a una OK Lliga que semblava blaugrana.

Els de Pujalte, encara amb la sensible baixa de Jordi Burgaya, van començar amb un Martí Casas elèctric que en els minuts 6 i 7 va fer dos gols gairebé calcats caçant dins l'àrea dos rebutjos d'aturades de Fernández. Casas va ser autor de quatre gols i ahir va desballestar la defensa blaugrana. Ordeig es va apuntar a la festa i va fabricar un golàs enduent-se tota la defensa, amagant el xut per descol·locar el porter i assistint Cristian perquè rematés venint pel segon pal. Amb 3-0 Muñoz va demanar temps per activar un Barça que havia començat apàtic i sense idees. Llavors els blaugrana es van transformar i van ofegar el Vic pressionant-lo de valent. Lamas va fer el 3-1, però abans del descans Casas, de falta directa, va fer un gol balsàmic per a un Vic que notava el desgast físic per l'alt ritme imposat pels visitants.

En la segona part el Barça va sortir com un vendaval, però entre la defensa i un Gerard Camps que mereix menció especial pel partidàs i per la gran temporada que està fent, van mantenir el 4-1. Ell mateix va fer una aturada increïble en una directa d'Álvarez. El Barça va entrar al partit en el 32' amb un xut de Panadero que algú va desviar. Tres minuts més tard Martí Casas va marcar el 5-2, altre cop de falta directa. Llavors el Vic va defensar en una zona que només va poder trencar Ordóñez d'un golàs per l'escaire en el 38'. Dos minuts després Panadero va fer el 5-4 i semblava que el Vic acabaria cedint. Els deu minuts finals se li van fer eterns, però els vigatans van saber defensar a ultrança l'excel·lent treball d'equip fet al llarg del partit. A dos minuts del final va arribar la sentència. Com en el tercer gol, Mia va pujar la bola i va assistir Cristian, que va rematar de primeres a l'escaire i va fer embogir el públic.

LA DADA

4
gols
va anotar Martí Casas, dos en un sol minut per fer el 2-0, i dues faltes directes magistrals