OK Lliga

Al Reus no hi ha qui l'aturi quan arrenca

Ok Lliga. Va començar malament, però gràcies a un inspirat Marín es va capgirar el resultat

REUS 6 NOIA 4

REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Marín i Torra –inicial–; À. Rodríguez i Salvat.NOIA FREIXENET:X. Fernández, Xaus, Roca, Esteller i Del Amor –inicial–; Mendes, Albesa, Rosa i Aragonès.GOLS:0-1 (8') Xaus. 0-2 (11') Mendes. 1-2 (16') À. Rodríguez. 2-2 (25') Marín (f.d.). 3-2 (26') Marín. 4-2 (26') Platero. 4-3 (29') Roca. 5-3 (36') Marín (f.d.). 5-4 (48') Roca. 6-4 (49') À. Rodríguez.ÀRBITRES:R. Fernández i A. Veiga. Targeta blava a À. Rodríguez i Mendes.FALTES:13 del Reus i 14 del Noia.COMENTARI:El Reus va ‘començar' un quart d'hora tard el seu encontre contra el Noia, però, quan va reaccionar i despertar, no hi va haver rival que l'aturés. Raül Marín va ser un gran responsable de l'èxit local, anotant tres gols clau de la victòria reusenca. Els sadurninencs, que havien vençut per golejada en la primera volta (5-0), va semblar que prenien al Palau d'Esports el mateix camí i Xaus i Mendes van avançar el seu equip amb 11 minuts disputats. Llavors va ser quan el Reus es va treure la son de les orelles i va començar a carburar. Àlex Rodríguez va reduir diferències gràcies a una assistència de Salvat, i Raül Marín va fer el primer del seu compte particular amb una directa a 4 segons del descans, i va empatar l'encontre. Però encara va ser més exagerat el retorn a pista del Reus, ja que el mateix Marín i Platero van fer en un minut el 4-2. Roca va reduir el marcador, però els locals no estaven disposats a permetre cap ensurt i amb el 5-3 de Marín, amb un nou encert en una directa, van deixar quasi resolt el partit. En els darrers dos minuts, Roca hi va posar emoció (5-4), però Àlex Rodríguez va sentenciar sense porter.