OK Lliga

Mantenen les bones ratxes i empaten

OK Lliga. L'Igualada i el Noia encara no es van assegurar poder jugar la copa de la CERS

IGUALADA 2 NOIA 2

IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, Pla, Bars, E. Garcia i Molas –inicial–; F. Bargalló, Vives, D. López, Méndez i Camps.NOIA FREIXENET:X. Fernández, Esteller, Del Amor, Rosa i Roca –inicial–; Albesa. Mendes, Xaus, Aragonès i Ll. Gil.GOLS:1-0 (25') Molas. 1-1 (31') Aragonès. 1-2 (32') Aragonès. 2-2 (47') Garcia.ÀRBITRES:G. Saldoval i A. De la Hera.FALTES:9 de l'Igualada i 9 del Noia.COMENTARI:L'Igualada Calaf Grup i el Noia Freixenet van mantenir les seves bones ratxes de resultats i van empatar en un partit disputat. Els igualadins han encadenat set jornades sense perdre i els de Sant Sadurní ja en sumen quatre. Tots dos buscaven assegurar-se la classificació per jugar la copa de la CERS, però hauran d'esperar una jornada més. L'enfrontament va ser anivellat i el resultat no es va inaugurar fins a dos segons del descans, amb un gol de Molas. En la segona meitat, el Noia va capgirar el resultat amb dos gols d'Aragonès en un minut i mig. L'Igualada va buscar l'empat i va tenir ocasions. Xus Fernández va aturar un penal a Vives i a tres minuts del final Emanuel Garcia va empatar per als igualadins.