OK Lliga

El Lleida ja comença a pensar en Europa

Hoquei sobre patins. Amb la permanència segura abans de jugar, els lleidatans van derrotar el Lloret i van pujar a la novena plaça

LLEIDA 2 LLORET 1

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Trilla, Cañellas, Rodero i Andreu Tomàs –equip inicial–; Borja López, Dario Giménez, Llisà, Mataix i Mola.LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Lluís Grau, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Farré, Sulé, Ramos i Perarnau.GOLS:1-0 (21') Borja López, de penal. 2-0 (28') Dario Giménez, de falta directa. 2-1 (32') Marc Grau.ÀRBITRES:O. Valverde i P. Garcia.FALTES:8 del lleida i 13 del Lloret.

L'ICG Software Lleida va derrotar el Lloret per la mínima i es va situar en la novena posició de la classificació, que al final de lliga dona dret a jugar la propera temporada a Europa, en la copa de la CERS. Abans de començar el partit els lleidatans i els lloretencs ja tenien assegurada la permanència gràcies als resultats de dissabte d'aquesta jornada i tots dos van poder començar a pensar en nous objectius en aquest final de lliga. El Lleida va estar encertat en les jugades de bola aturada i va marcar de penal i en la falta directa de què va disposar. El Lloret va reduir diferències però no va aconseguir empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)