OK Lliga

El Citylift Girona es pot salvar aquesta jornada

Hoquei sobre patins. Si puntua a la pista del Barça en el penúltim partit es mantindrà; si no, haurà d’esperar que el Vilafranca no guanyi diumenge

El Citylift Girona pot aconseguir la permanència a l’OK Lliga en aquesta penúltima jornada de competició. Els gironins juguen avui contra el Barça, el campió, al Palau Blaugrana i intentaran afegir-se a la festa dels blaugrana, que rebran la copa com a campions de lliga. El Girona necessita un punt per mantenir-se a la màxima categoria en l’any del seu debut, i si empata o guanya a la pista del Barça ho aconseguirà. La fita és complicada i si no s’aconsegueix i els gironins perden, diumenge tindran una segona oportunitat. En aquest cas hauran d’esperar que el Vilafranca no guanyi a casa contra el Lleida.

El Girona té cinc punts d’avantatge sobre el Vilafranca (28 per 23), el primer equip que ocupa una posició de descens i sis punts respecte al Manlleu (22 punts) l’altre equip que encara aspira a salvar-se. A més, té a favor seu els enfrontaments particulars amb aquests dos equips i també amb el Caldes, que és el quart conjunt implicat en la lluita per no baixar. Si els gironins empaten contra el Barça sumaran 29 punts i els seus rivals no el podran superar. Si el Girona perd seguirà amb els 28 punts i necessitarà que el Vilafranca no guanyi. Si els penedesencs empaten es quedaran amb 24 punts, a quatre dels gironins quan només quedarien tres punts per disputar-se. Si el Vilafranca guanya se situaria amb 26 punts i els gironins no se salvarien però, tot i perdre seguirien amb dos punts de marge més l’average particular.

El ‘goal average’, a favor

En aquest sentit és indiferent el que faci el Manlleu demà a casa contra l’Igualada, ja que encara que guanyés els dos partits que li queden, arribaria a 28 punts i sempre estaria per sota dels gironins, tant en un empat a punts entre ells com en un hipotètic triple empat amb el Caldes. També s’ha de tenir em compte que si el Manlleu perd o empata baixarà, mentre que si guanya i el Caldes també ho fa, els osonencs també s’acomiadaran de la categoria.

Si els gironins no se salven encara els quedarà l’última jornada, en què jugarà a casa contra el Noia per sumar el punt que els faria falta. El Vilafranca visitarà el Voltregà, el Manlleu jugarà a la pista de l’Alcobendas i el Caldes jugarà a casa contra el Lloret.

EL PROTAGONISTA

Depenem de nosaltres en aquests moments i ens falta un punt, tot i que sabem que puntuar al Palau és molt complicat
No regalarem el partit; volem competir-lo. Com? Defensant com unes bèsties i després intentant aprofitar les poques ocasions que dona el Barça
Som molt conscients que no hi ha res decidit
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)