OK Lliga

El Manlleu perd la categoria i l’Igualada jugarà la CERS

OK Lliga. Els osonencs van arribar amb 2-1 al descans, però en la segona part es van enfonsar

MANLLEU 2 IGUALADA 5

CP MANLLEU:Jordi Garcia, Mangas, Farrés, Anguita i Prat –equip inicial–; Albert Grau, Franci, Martí, Ballart i Folguera.IGUALADA CALAF GRUP:Deitg, Pla, Bars, Emanuel Garcia i Molas –equip inicial–; Francesc Bargalló, Mendez, Dani López, Vives i Camps.GOLS:0-1 (8’) Bars. 1-1 (15’) Mangas. 2-1 (23’) Prat, de penal. 2-2 (32’) Méndez. 2-3 (36’) Vives. 2-4 (45’) Pla, de falta directa. 2-5 (49’) Vives.ÀRBITRES:J. Sánchez i D. Villar.FALTES:12 del Manlleu i 11 de l’Igualada.COMENTARI:El Manlleu va perdre la categoria i va baixar a la primera divisió en la temporada del seu retorn a la màxima categoria. La derrota a casa contra l’Igualada Calaf Grup en la penúltima jornada ho va certificar. Els igualadins s’estaven jugant accedir a Europa la propera temporada i, amb la victòria, ho van aconseguir i es van classificar per a la copa de la CERS. L’Igualada es va avançar aviat amb un gol de Bars, però el Manlleu va saber refer-se i primer Mangas va empatar i després Prat va situar el 2-1 abans del descans. En la segona part, però, els igualadins van estar molt més encertats i els joves del planter Méndez i Vives van donar la volta al partit (2-3). Els osonencs van desaprofitar una falta directa i Pla va distanciar l’Igualada, de falta directa, i novament Vives, a un minut del final, va sentenciar amb el definitiu 2-5.