OK Lliga

El Palafrugell perd contra l’Alcoi i entra en la zona de descens

OK Lliga. Va encaixar un gol en els primers minuts de cada meitat del partit

PALAFRUGELL 1 ALCOI 3

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL:Luzón, Duran, Aldrich, Pujol i Ruiz –equip inicial–; David Carles, Ribot, Brugué, Pol Vives i Romero.PAS ALCOI:Marc Grau, Oruste, Cañellas, Baieli i Fran Roca –equip inicial–; Martí, Cantó, Llisà, Arnáez i Monje.GOLS:0-1 (1’) Cañellas. 1-1 (25’) Pujol. 1-3 (29’) Oruste. 1-3 (36’) Arnáez.ÀRBITRES:X. Buixeda i D. Godia. Van mostrar targeta blava a Cañellas.FALTES:9 del Palafrugell i 10 de l’Alcoi.COMENTARI:El Corredor Mató Palafrugell va entrar en la zona de descens després de perdre a casa contra l’Alcoi (1-3). Els empordanesos no van estar encertats i en els primers minuts de cada meitat van encaixar un gol. Després, van disposar d’un penal i d’una falta directa, però els van desaprofitar. En el primer minut de partit el Palafrugell ja perdia per 0-1 i, a partir d’aquí, va haver de jugar a remolc per tornar a anivellar el marcador. Ho va aconseguir en l’últim minut de la primera meitat, però en l’inici de la segona li va passar el mateix, va encaixar l’1-2 en el minut quatre. Només un minut després els empordanesos van disposar d’un penal per tornar a entrar en el partit, però Xavier Aldrich no el va aprofitar. L’Alcoi va saber gestionar l’avantatge i fins i tot el va ampliar amb un tercer gol. En els darrers segons el Palafrugell va tenir una falta directa, però Gerard Pujol tampoc va marcar.