OK Lliga

Al Barça, totes li ponen

OK Lliga. L’equip blaugrana tindrà diumenge la primera oportunitat de ser campió si venç a Lleida i el Liceo no guanya a Vic. Ha superat el Reus i ja és el més golejador de l’OK Lliga (134)

El Barça Lassa tindrà diumenge a la pista de l’ICG Software Lleida, el recent i flamant campió de la copa de la CERS, la primera oportunitat per ser proclamat campió de l’OK Lliga si venç a l’Onze de Setembre i el Liceo perd o empata a la pista del Vic. Només la combinació dels dos resultats precipitaria els fets i atorgaria el títol als blaugrana, que ara mateix, i amb 27 jornades disputades, tenen quatre punts de marge sobre els gallecs quan queden tres jornades i nou punts en joc. Si el Barça venç i el Liceo empata, el marge resultant seria de 6 punts i faltarien dues jornades. En aquest supòsit, els blaugrana també celebrarien el títol gràcies a la millor diferència de gols particular. L’equip d’Edu Castro va vèncer al Palau (3-1) i va empatar a Riazor (2-2). El Reus és a vuit punts i podria ser campió si ho guanyés tot, els blaugrana no sumessin cap punt i el Liceo sumés quatre punts en el millor dels casos. Dos miracles, vaja.

Després del cridaner 10-0 que el Barça va clavar al Vic dimarts, res no fa pensar que el Liceo pugui cedir punts a la pista osonenca. Però també és cert que el Vic, en la primera volta, va empatar contra el Barça, que va estar a punt de perdre els tres punts. La participació de Mia Ordeig, baixa al Palau per un refredat, és fonamental en el conjunt de Gerard Pujol perquè és la veu de l’experiència i el segon màxim golejador de la plantilla (14). Si tant el Barça com el Liceo fan els deures aquest cap de setmana, la lliga podria quedar resolta el 19 de maig al Palau contra el Voltregà en la penúltima jornada. En aquest supòsit, el Barça ja dependria només d’ell mateix per rematar la feina.

El 10-0 contra el Vic ha permès al Barça enlairar-se al capdamunt dels equips més golejadors del campionat superant d’un gol el Reus. Els blaugrana n’han marcat 134 en 27 jornades –4,96 per partit– i el Reus n’ha fet 133. El Liceo és el tercer conjunt que veu porteria amb més clarividència, amb 125 gols. L’equip d’Edu Castro, a més, és el menys golejat amb diferència, amb 37 gols rebuts (1,37 per partit). El segon és el Liceo, amb 51 gols encaixats.

EL PROTAGONISTA

Contra el Vic vam ser intensos, amb pressió molt alta, contraatac i ritme de bola, els nostres principis bàsics
Edu Castro
La situació
1r. Barça Lassa 72 punts
2n. Liceo 68 punts
3r. Reus 64 punts
28 jornada. 5 i 6 de maig
Vic-Liceo 20 h
Igualada Rigat - Reus 20 h
ICG Softw. Lleida - Barça 12 h (dia 6)
29 jornada. 19 i 20 de maig
Barça Lassa - Voltregà 19 h
Reus Deportiu - Vic 21 h
Liceo - ICG S. Lleida 12.30 h (dia 20)
30 jornada. 27 de maig
ICG Software Lleida - Reus 18 h
Voltregà - Liceo 18 h
Noia Freixenet - Barça Lassa 18 h

La ratxa de Pablo Álvarez

L’argentí Pablo Álvarez ha marcat en onze de les dotze últimes jornades. Tan sols es va quedar sense veure porteria en el partit jugat a Riazor. En aquesta fase ha celebrat 29 gols dels 43 que acumula en el campionat. Dimarts contra el Vic en va fer tres i s’acosta al líder, Raül Marín (Reus), que en té 50 i encara té a l’abast el rècord de l’OK Lliga, que conserva precisament Álvarez amb 56 gols en la temporada 2013/2014. El reusenc fa camí per obtenir novament el pitxitxi.

La infal·libilitat de Castro

El tècnic Edu Castro té un nivell d’infal·libilitat brutal i de moment aspira a tots els títols que ha disputat en la seva estrena com a primer entrenador del Barça. Va obrir la seva vitrina particular en la supercopa jugada a Sant Hipòlit de Voltregà i també va celebrar la copa jugada a Lloret de Mar superant el Liceo en la final. El Barça té la lliga a tocar i el dia 12 s’enfrontarà al Reus en les semifinals de la lliga europea, un títol que el Barça no ha guanyat en les dues últimes temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)