Més hoquei

Semifinals de categoria

Hoquei sobre patins. Lleida-Reus (19 h) i Barça-Girona (21 h) són els encreuaments de la final a quatre de la Lliga Catalana avui a les Comes

La final a quatre de la XIV Lliga Catalana que es disputa avui i demà a les Comes d’Igualada presenta un cartell de luxe amb els dos vigents campions europeus –el Barça Lassa va guanyar la lliga europea i el Lleida, la CERS–, el Reus, campió continental el 2017, i el Citylift Girona, revelació de l’OK Lliga que té la gran novetat del fitxatge del retornat Enric Torner, clau en el triomf de quarts contra el Voltregà (3-1). A més, els emparellaments –Lleida-Llista-Reus (19 h) i Barça Lassa-Citylift Girona (21h), tots dos per Esport 3– són la repetició dels quarts de la darrera copa del Rei. És evident que el Barça, per plantilla, per fam, perquè no la guanya des del 1998 –no es va disputar entre el 1999 i el 2015– i perquè l’any passat va cedir en la semifinal contra el Noia, és el gran favorit. Els blaugrana, a més, van perdre la final del 2016 contra el Moritz Vendrell. En els quarts, l’equip d’Edu Castro va apallissar el Calafell (7-1). El Reus, que va eliminar el Noia (2-1) i que defensa el títol conquerit precisament contra el de Sant Sadurní, presenta un equip ben diferent, sense Casanovas, Marín i Torra però amb reforços de qualitat: Julià, Cristian i Carballeira. El Lleida, que va fer fora el Vendrell (3-2), ha perdut l’argentí Darío Giménez i ha fitxat Maxi Oruste, però manté el bloc del seu millor curs. La final, demà a les 13 h (E3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)