OK Lliga

Intentaran començar amb bones sensacions

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva rep un recent ascendit, el Calafell, i el Citylift Girona visita el Caldes

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona inicien avui l’OK Lliga amb la intenció de començar amb bones sensacions i sumar els primers punts. Els selvatans inicien la competició en el seu pavelló i a partir d’un quart de nou del vespre reben al Calafell Tot l’Any, un equip recent ascendit i que torna a la màxima categoria després de dues temporades d’absència. Els del Baix Penedès venen de disputar els quarts de final de la lliga catalana. Serà un partit important per als dos equips, ja que en teoria són rivals directes en la lluita per evitar la zona baixa.

El Citylift Girona afronta el primer desplaçament de la lliga a la pista del Recam Làser Caldes –a les vuit del vespre–, amb ganes de lluitar per aconseguir la primera victòria. La pista de la Torre Roja i el rival són complicats, però els gironins han fet una bona pretemporada i han arribat a les semifinals de la Lliga Catalana.

En aquesta primera jornada destaca el Liceo-Barça, que és la repetició de la final de la supercopa de fa una setmana que van guanyar els gallecs, i també l’enfrontament entre el subcampió i el campió de l’OK Lliga passada.

1a jornada
Alcobendas - Voltregà 17 h
Liceo - Barça Lassa 20 h
Igualada Rigat - Vic 20 h
R. Làser Caldes - Citylift Girona 20 h
Lloret V. Esp. - Calafell T. l’Any 20.15 h
Alcoi - Noia Freixenet 20.15 h
Reus - Vendrell 21 h
Lleida- Sant Cugat 12 h (demà)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)