OK Lliga

El Lloret perd a casa en el debut

OK Lliga. El Calafell, un equip que acaba d’ascendir, el va superar en un partit anivellat

lloret 3 calafell 5

LLORET VILA ESPORTIVA:Ferran Serra, Lluís Grau, Plaza, Àlex Grau i Aguirre –equip inicial–; Le Berre, Farré, Patau, Joan Gelmà i Perarnau.CALAFELL TOT L’ANY:Martí Serra, Romeu, Torné, Àngel Rodríguez i Pujol –equip inicial–; Palau, Vázquez, Martí i Andreu.GOLS:0-1 (15’) Palau. 1-1 (16’) Plaça. 2-1 (35’) Aguirre. 2-2 (36’) Palau. 2-3 (38’) Pujol, de falta directa. 2-4 (42’) Vázquez. 3-4 (43’) Àlex Grau. 3-5 (49’) Pujol.ÀRBITRES:A. de la Hera i G. Gorina.FALTES:13 del Lloret i 14 del Calafell.

El Lloret Vila Esportiva va ser derrotat a casa pel Calafell Tot l’Any, un equip que acaba d’ascendir a l’OK Lliga, en un partit força anivellat. Els dos equips van saber reaccionar molt bé als gols dels seus rivals fins al 2-2. Primer es van avançar els visitants i menys d’un minut després van empatar els locals, i en l’inici de la segona meitat va ser a la inversa. Els dos equips van arribar a les deus faltes i van disposar d’una falta directa: el Calafell la va transformar i el Lloret no ho va fer. El conjunt del Baix Penedès es va distanciar amb el 2-4 a vuit minuts del final i novament els lloretencs van saber marcar un minut després. En els darrers minuts el conjunt local va anar a buscar la porteria contrària per intentar marcar el gol de l’empat i fins i tot va treure el porter i va jugar amb cinc homes d’atac. A poc més d’un minut del final, el Calafell va recuperar una bola en defensa i des de la seva pista i a porteria buida va fer el 3-5 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)