OK Lliga

El Girona s’estrena a casa amb victòria

OK Lliga. Els gironins s’imposen en la segona meitat a un Alcoi lluitador

GIRONA 4 ALCOI 1

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Oriol Garcia, Palau, Palazón i Manel Garcia –equip inicial–; Marc Gómez, Francisco Fernández, Torner i Bustos.PAS ALCOI:Marc Grau, Pere Cañellas, Guimaraes, Carlos Pérez i Cordeiro –equip inicial–; Romano, Mataix, Llisà i Monje.GOLS:1-0 (1’) Palau, de penal. 1-1 (19’) Mataix, de penal. 2-1 (25’) Palau. 3-1 (31’) Oriol Garcia. 4-1 (48’) Manel Garcia.ÀRBITRES:I. González i D. Villar.FALTES:11 del Girona i 9 de l’Alcoi.COMENTARI:El Citylift Girona va guanyar el seu primer partit de la lliga davant la seva afició i ho va fer contra un Alcoi molt lluitador que també buscava sumar els primers punts. Els gironins van poder marcar en el primer minut de joc gràcies a un penal transformat per Marc Palau però l’Alcoi va empatar a poc del descans, també de penal. Quan faltaven cinc segons per acabar la primera meitat Marc Palau va avançar els gironins. En l’inici de la segona meitat Oriol Garcia va situar el 3-1 en el marcador. L’Alcoi va disposar d’una falta directa a tres minuts del final però no va marcar i Manel Garcia va sentenciar uns segons després.